ACS Juniorul, prima la Bucharest Indoor Cup

Juniorul Bucharest Cup

ACS Juniorul Suceava și-a mai adăugat un trofeu de prestigiu în vitrina clubului, al cincilea în acest an. Condusă de pe margine de antrenorul Andrei Aileni, grupa de 2004 a “alb-verzilor”, cea mai promițătoare grupă din fotbalul juvenil sucevean, a câștigat la finalul săptămânii trecute Bucharest Indoor Cup, un puternic turneu internațional pentru copii care a strâns la start circa 100 de echipe.

Formația suceveană a încheiat faza grupelor cu un bilanț de două victorii și o înfrângere: 3-1 cu Academia din România a celor de la Atletico Madrid, 4-0 cu Zimbrul Chișinău, respectiv 0-2 cu FK Galactik București. În semifinale, trupa lui Andrei Aileni a dat peste gazdele de la Juniorul București, în fața cărora s-a impus greu, cu scorul de 1-0. “Alb-verzii” au pus mâna pe marele trofeu pus la bătaie de organizatori, după ce s-a impus în finală, scor 4-2, în fața celor de la Comstar Vaslui, după o partidă în care au fost conduși de două ori.

Pe lângă premiile acordate pentru primul loc, prin care și un rând de echipament, ACS Juniorul Suceava a câștigat și un premiu individual prin Narcis Pușcașu, desemnat cel mai bun portar al turneului.

Andrei Aileni a mizat la Bucharest Indoor Cup pe următorii jucători: Narcis Pușcașu – Luca Atitienei, Mihnea Moștoflei, Iustin Strugariu, Robert David, Dimitrie Toader, Daniel Corniciuc, Sebastian Dârțu, Eduard Neamțu, Bogdan Butnar, Matteo Vacariu și Ionuț Nistor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ACS Juniorul, prima la Bucharest Indoor Cup"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*