ACS Juniorul, prima la Bucharest Indoor Cup

ACS Juniorul Suceava și-a mai adăugat un trofeu de prestigiu în vitrina clubului, al cincilea în acest an. Condusă de pe margine de antrenorul Andrei Aileni, grupa de 2004 a “alb-verzilor”, cea mai promițătoare grupă din fotbalul juvenil sucevean, a câștigat la finalul săptămânii trecute Bucharest Indoor Cup, un puternic turneu internațional pentru copii care a strâns la start circa 100 de echipe.

Formația suceveană a încheiat faza grupelor cu un bilanț de două victorii și o înfrângere: 3-1 cu Academia din România a celor de la Atletico Madrid, 4-0 cu Zimbrul Chișinău, respectiv 0-2 cu FK Galactik București. În semifinale, trupa lui Andrei Aileni a dat peste gazdele de la Juniorul București, în fața cărora s-a impus greu, cu scorul de 1-0. “Alb-verzii” au pus mâna pe marele trofeu pus la bătaie de organizatori, după ce s-a impus în finală, scor 4-2, în fața celor de la Comstar Vaslui, după o partidă în care au fost conduși de două ori.

Pe lângă premiile acordate pentru primul loc, prin care și un rând de echipament, ACS Juniorul Suceava a câștigat și un premiu individual prin Narcis Pușcașu, desemnat cel mai bun portar al turneului.

Andrei Aileni a mizat la Bucharest Indoor Cup pe următorii jucători: Narcis Pușcașu – Luca Atitienei, Mihnea Moștoflei, Iustin Strugariu, Robert David, Dimitrie Toader, Daniel Corniciuc, Sebastian Dârțu, Eduard Neamțu, Bogdan Butnar, Matteo Vacariu și Ionuț Nistor.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *