ACS Juniorul, locul 3 la Cupa Prosport

ACS Juniorul Suceava a urcat pe podium la Cupa Prosport. “Alb-verzii” au ocupat locul 3 cu grupa de copii nascuti in anul 2008, categorie de varsta care a adunat la start 20 de participante. Patru victorii, un o remiza si doua infrangeri a fost bilantul trupei lui Ovidiu Vranau in turneul de la Focsani.

Formatia suceveana a ocupat locul secund in Grupa D, dupa 4-0 cu Atletic Barlad, 2-1 cu Otelul Galati, 3-3 cu Academica Stars Braila si 1-2 cu Real Junior Vaslui. Dupa ce au trecut in sferturile de finala, cu scorul de 1-0, de LPS Vaslui, “alb-verzii” au dat in semifinale peste viitoare castigatoare a turneului, CSMS Iasi, in fata careia cu cedat cu 0-4. Sucevenii si-au asigurat totusi medaliile de bronz, dupa 1-0, in finala mica, in fata Otelului Galati.

Luca Dascalu-BulinaACS Juniorul Suceava a castigat si unul dintre premiile individuale prin Luca Dascalu-Bulina (foto), desemnat cel mai bun fundas al turneului.

A fost un turneu reusit, un pic cam solicitant duminica, cand am jucat cinci meciuri, dar un turneu incununat cu acest loc 3, un rezultat bun pentru noi, tinand cont ca am pierdut doar in fata finalistelor”, a spus antrenorul grupei de 2008 de la ACS Juniorul Suceava, Ovidiu Vranau.

ACS Juniorul a mizat la Cupa Prosport pe urmatorii jucatori: Iustin Grigoras, David Grigoras, Alin Strugariu, Alex Anton, Luca Dascalu-Bulina, Darius Curic, Daniel Savu, Alexandru Perhinschi, Alexandru Chirila si Vasile Baciu.

COMENTARII:

1 Comentariu la "ACS Juniorul, locul 3 la Cupa Prosport"

  1. TOTUSI CINE A CISTIGAT FINALA ? BANUIESC CA EU TREBUIE SA O SPUN CA EU SINT ANGAJAT ! SCY DAR …

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*