Juniorul, locul 5 la Braşov Cup

ACS Juniorul Suceava, LPS Suceava si AS Junior Campulung au participat zilele trecute la cea de-a VIII-a editie a Brasov Cup, unul dintre cele mai puternice turnee internationale de fotbal pentru juniori din sud-estul Europei.

Dintre cele sapte echipe sucevene prezente la start, cea mai buna clasare a obtinut-o grupa de 2004 de la Juniorul, care a ocupat locul 5 dintr-un total de 17 formatii inscrise la aceasta categorie. Desi a primit un singur gol si a castigat cinci dintre cele sase meciuri disputate, grupa pregatita de Bogdan Pantea si Constantin Dumistracel a ratat o medalie la Brasov, dupa ce a fost eliminata in optimi, la loviturile de departaje, de gazdele de la Corona Brasov.

Rezultatele complete inregistrate de grupa de 2004 de la Juniorul:

Grupe :

Juniorul Suceava – Galaktic Bucuresti: 1-0

Juniorul Suceava – FC Pitesti: 5-0

Juniorul Suceava –  Steagu Rosu Brasov: 2-0

Optimi :

Juniorul Suceava – Corona Brasov: 0-0 (2-3, d.p.)

Locurile 5-8:

Juniorul Suceava – Kids Tampa Brasov: 2-1

Locurile 5-6:

Juniorul Suceava – Kinder Sangeorgiu de Mures: 3-0

La categoria 2004, ACS Juniorul Suceava a mizat pe urmatorul lot de jucatori: Catalin Aioanei, Mihnea Mostoflei, Luca Atitienei, Matteo Vacariu, Eduard Neamtu, Iustin Strugariu, Robert David, Dimitrie Toader, Sebastian Dîrtu, Bogdan Butnar, Robert Locic, Alex Savin, Ionut Buceag si Ionut Nistor.

Celelalte echipe sucevene au ocupat urmatoarele locuri la editia din acest an a Brasov Cup: LPS Suceava 2006 (locul 9), LPS Suceava 2007 (locul 9), Juniorul Suceava 2008 (locul 11), Juniorul Suceava 2009 (locul 13), Junior Campulung Moldovenesc 2007 (locul 18), Juniorul Suceava 2006 (locul 21).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Juniorul, locul 5 la Braşov Cup"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*