ACS Juniorul a plecat în turneu în Franţa

Grupa de 2003 a clubului Juniorul Suceava a plecat spre Franta, acolo, la sfasitul acestei saptamani, participa la un puternic turneu international de fotbal juvenil ce va avea loc la Aimargues. Condusi de antrenorii Bogdan Pantea si Ovidiu Vranau, “alb-verzii” au fost repartizatI in Grupa C, alaturi de cinci reprezentative ale Frantei: Soa, Riom, Muret, Ajaccio si Arpajon.

Este prima experienta internationala pentru acesti copii si un bun prilej sa luam contactul cu echipe din afara Romaniei, sa vedem nivelul la care suntem. Sper sa facem o figura frumoasa la acest turneu”, a spus antrenorul Bogdan Pantea, la plecarea in Hexagon.

Plecata in Franta din postura de castigatoare a Brasov Indoor Cup 2016, grupa de 2003 de la ACS Juniorul este formata din urmatorii jucatori: Razvan Zofota, Sebi Nechita, Alex Crap, Andrei Varasciuc, David Toader, Albert Hofman, Denis Solovastru, Alex Cazac, Leonard Pascar, Cristinel Mazareanu, Vlad Hreceniuc, Robert Fagaras, Tiberiu Danilet, Vlad Lutu si Marian Ilie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ACS Juniorul a plecat în turneu în Franţa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*