ACS Juniorul a câştigat „E-on Kinder” Cup la 2004

Juniorul Suceava şi-a mai adăugat un trofeu în vitrina clubului, al patrulea de la începutul acestui an. Condusă de pe margine de antrenorul Andrei Aileni, grupa 2004 a “alb-verzilor”, poate cea mai promiţătoare grupă de copii din fotbalul sucevean, a ocupat la finalul săptămânii trecute primul loc la “E-on Kinder” Cup, un puternic turneu organizat la Târgu Mureş, în prezenţa a aproximativ 100 de formaţii.

Juniorul Suceava 2004 1

Sucevenii au avut un parcurs aproape perfect în faza grupelor, încheiată pe primul loc, cu un bilanţ de trei victorii şi un rezultat de egalitate: 8-1 cu Progresul Focşani, 3-1 cu ASA Târgu Mureş şi 2-1 cu gazdele de la ACS Kinder, respectiv 2-2 cu CSŞ Paşcani. În sferturile de finală, trupa antrenată de Andrei Aileni a dat din nou peste păşcăneni, în faţa cărora s-a impus de această dată cu un categoric 6-1. Aceeaşi poftă de gol au arătat-o “alb-verzii” şi în semifinale, fază a competiţiei în care, au trecut, cu 7-1, de AFC Odorheiul Secuiesc. În marea finală, Juniorul Suceava a pus mâna pe trofeul pus la bătaie de organizatori, după ce a câştigat, în faţa Academiei Voluntari, cu 2-0, prin golurile lui M.,Vacariu şi I. Nistor.

Matteo Vacariu si Narcis Puscacu

Pe lângă premiile acordate pentru primul loc, “alb-vezii” şi-au adjudecat şi două dintre distinţiile individuale. Astfel, Narcis Puşcaşu a câştigat premiul cel mai bun portar, în vreme ce Matteo Vacariu a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei de la categoria 2004.

Andrei Aileni a precizat că rezultatul de la Târgu Mureş nu este întâmplător şi a ţinut să ne mulţumească părinţilor pentru sprijinul moral şi material oferit micilor fotbalişti de la Juniorul.

Andrei Aileni

“Nu este întâmplător că am câştigat turneul. Acest rezultat vine să confirme valoarea copiilor şi buna organizare a noastră ca şi club. Aceşti copii s-au născut să câştige, s-au pregătit să câştige şi ştiau că vor câştiga. Bravo lor! Ţin să le mulţumesc şi părinţilor pentru încrederea în care o au în copii şi în mine ca antrenor. Aceste rezultate se şi datorează lor”, a declarat antrenorul grupei de 2004 de la ACS Juniorul.

ACS Juniorul Suceava a mizat la “E-on Kinder” Cup pe următorul lot de jucători: Narcis Puşcaşu, Mihnea Moştoflei, Luca Atitienei, Dimitrie Toader, Iustin Strugariu, Matteo Vacariu, Ionuţ Nistor, Alex Savin, Daniel Corniciuc, Robert David, Bogdan Butnar şi Sebastian Dârţu.

În această săptămână au intrat alte două echipe sucevene în competiţie la Târgu Mureş, este vorba de grupa de 2003 de la Juniorul Suceava şi de grupa de 2005 de la Luceafărul Bucovina.

foto: Sport Life

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *