ACS Juniorul a câştigat Callatis Cup 2008

Grupa de 2008 de la ACS Juniorul Suceava este pe val. Trupa antrenata de Ovidiu Vranau si-a trecut un nou trofeu, dupa ce a castigat Callatis Challenge Cup, turneu disputat zilele trecute, la Mangalia, in prezenta a sase echipe.

“Alb-verzii” si-a adjudecat trofeul cu un bilant de patru victorii si un rezultat de egalitate: 2-1 cu Farul Constanta, 3-0 cu CSIB Mangalia, 6-1 cu Sporting Mangalia, 1-0 cu Farul II Constanta, respectiv 1-1 cu CSM Codlea Brasov.

Pe langa medaliile de aur, gruparea suceveana a castigat si doua dintre premiile speciale acordate de organizatori. Iustin Grigoras a fost desemnat cel mai bun portar, in vreme ce Alex Anton a fost declarat jucatorul turneului.

Antrenorul Ovidiu Vranau a mizat la turneul de pe malul marii pe urmatorul lot de jucatori: Iustin Grigoras – Alexandru Anton, Vasile Baciu, Razvan Fodor, Darius Curic, Alexandru Chirila, Daniel Savu, Eduard Pascaru si Mihai Danila.

“Alb-verzii” au profitat de sejurul pe litoral si au vizitat Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”, iar sambata au asistat la meciul dintre FC Viitorul si FCSB.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ACS Juniorul a câştigat Callatis Cup 2008"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*