ACS Juniorul a câştigat Callatis Cup 2008

Grupa de 2008 de la ACS Juniorul Suceava este pe val. Trupa antrenata de Ovidiu Vranau si-a trecut un nou trofeu, dupa ce a castigat Callatis Challenge Cup, turneu disputat zilele trecute, la Mangalia, in prezenta a sase echipe.

“Alb-verzii” si-a adjudecat trofeul cu un bilant de patru victorii si un rezultat de egalitate: 2-1 cu Farul Constanta, 3-0 cu CSIB Mangalia, 6-1 cu Sporting Mangalia, 1-0 cu Farul II Constanta, respectiv 1-1 cu CSM Codlea Brasov.

Pe langa medaliile de aur, gruparea suceveana a castigat si doua dintre premiile speciale acordate de organizatori. Iustin Grigoras a fost desemnat cel mai bun portar, in vreme ce Alex Anton a fost declarat jucatorul turneului.

Antrenorul Ovidiu Vranau a mizat la turneul de pe malul marii pe urmatorul lot de jucatori: Iustin Grigoras – Alexandru Anton, Vasile Baciu, Razvan Fodor, Darius Curic, Alexandru Chirila, Daniel Savu, Eduard Pascaru si Mihai Danila.

“Alb-verzii” au profitat de sejurul pe litoral si au vizitat Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”, iar sambata au asistat la meciul dintre FC Viitorul si FCSB.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *