ACS Juniorul a câştigat BIC

ACS Juniorul Suceava si-a adaugat in vitrina un nou trofeu, cel mai important din istoria clubului, cucerit duminica la Brasov Indoor Cup, cel mai puternic turneu de fotbal pentru copii organizat in acest moment in tara noastra, editia din acest an adunand la start 140 de echipe din cinci tari: Romania, Ungaria, Serbia, Bulgaria si Ucraina.

Pustii pregatiti de Andrei Aileni si Bogdan Pantea si-au adjudecat trofeul la categoria de varsta 2004, unde sucevenii au ocupat primul loc dintr-un total de 20 de echipe inscrise la startul competitiei. “Alb-verzii” si-au inceput aventura sub Tampa cu doua victorii si o remiza in faza grupelor: 6-1 cu Prosport Focsani si 9-0 cu CSS Brasovia, respectiv 0-0 cu Stars Braila. Calificata mai departe din postura de castigatoare a Grupei B, formatia suceveana a dat in sferturile de finala peste Gaz Metan Medias, de care a dispus cu scorul de 5-2. In semifinale, pustii de la Juniorul au jucat in compania gazdelor de la FC Benta Brasov, in fata carora s-au impus cu scorul de 4-2. In finala, sucevenii s-au duelat din nou cu cei de la Stars Braila, trupa lui Andrei Aileni reusind de aceasta data sa se impuna cu un categoric 5-0, prin golurile marcate de Ionut Nistor (3), Eduard Neamtu si Toader Dimitrie.

Cu 16 goluri marcate, suceveanul Ionut Nistor a primit titlul de golgheter, cat si premiul pentru cel mai bun jucator al turneului. De asemenea, pe langa cupa, medalii si diplome, sucevenii au fost premiati la final cu un rand de echipament.

ACS Juniorul Suceava 2004 - Andrei AileniSunt foarte mandru de acesti copii. Este un rezultat important, atat pentru noi ca antrenori, cat si pentru viitorul lor ca fotbalisti. Am reusit sa ocupam primul loc in cel mai puternic turneu din tara, unde au venit cluburi cu traditie in fotbalul juvenil sau academii de juniori. Vreau sa le multumesc copiilor, parintilor si tuturor celor care sunt implicati in activitatea acestui club”, a declarat Andrei Aileni, antrenorul grupei 2004 de la ACS Juniorul Suceava.

Grupa de 2004 cu care ACS Juniorul a participat la Brasov Indoor Cup a fost formata din urmatorii jucatori: Narcis Puscas – Mihnea Mostoflei, Luca Atitienei, Alex Cantemir, Toader Dimitrie, Eduard Neamtu, Iustin Strugariu, Mateo Vacariu, Ionut Nistor, Robert Locic, Andrei Cozaciuc, Eduard Homiuc si Rares Macovei.

COMENTARII:

1 Comentariu la "ACS Juniorul a câştigat BIC"

  1. Felicitari si continuitate va ureaza CS Omnia !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*