ACS Juniorul a câştigat Balkan Elite Cup

ACS Juniorul Suceava continua sa colectioneze trofee. Grupa de 2004 a “alb-verzilor” a castigat Balkan Elite Cup, un puternic turneu international disputat la Brasov si care a reunit la start 28 de echipe din Romania si Serbia.

Condusa de pe margine de Constantin Dumistracel si Mihai Gurita, formatia suceveana a castigat grupa din care a facut parte, dupa ce a invins pe rand ASA Targu Mures (scor 4-1), Atletico Rosiori (scor 4-1) si ACS Prejmer (4-0).

“Alb-verzii” si-au croit drum spre finala Balkan Elite Cup, dupa ce au eliminat in fazele eliminatorii ale competitiei formatiile Infinity Tarnaveni (scor 8-0), Luceafarul Cluj (3-0) si CFR Simeria (3-1). In ultimul act al turneului, micii fotbalisti suceveni au dat peste sarbii de la Vojvodina Novi Sad, in fata carora s-au impus la limita, cu scorul de 1-0, prin golul inscris de Alexandru Savin.

Pe langa trofeu si un voucher de participare la un puternic turneu ce va avea loc in Franta, ACS Juniorul a castigat si unul dintre premiile individuale, suceveanul Catalin Aioanei fiind desemnat cel mai bun portar al competitiei.

A fost un turneu reusit pentru noi, cu sapte victorii in sapte meciuri disputate. Ii felicit pe copii si tin sa le multumesc parintilor si conducerii clubului pentru sprijin”, a declarat Constantin Dumistracel.

ACS Juniorul Suceava a mizat la Balkan Elite Cup pe urmatorul lot de jucatori: Catalin Aioanei, Luca Atitienei, Robert David, Daniel Corniciuc, Mihnea Mostoflei, Matteo Vacariu, Eduard Neamtu, Sebastian Dartu, Dimitrie Toader, Alexandru Savin, Ionut Nistor, Ionut Buceac, Bogdan Butnar si Vladut Tcaciuc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ACS Juniorul a câştigat Balkan Elite Cup"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*