ACS Juniorul a câştigat Balkan Elite Cup

ACS Juniorul Suceava continua sa colectioneze trofee. Grupa de 2004 a “alb-verzilor” a castigat Balkan Elite Cup, un puternic turneu international disputat la Brasov si care a reunit la start 28 de echipe din Romania si Serbia.

Condusa de pe margine de Constantin Dumistracel si Mihai Gurita, formatia suceveana a castigat grupa din care a facut parte, dupa ce a invins pe rand ASA Targu Mures (scor 4-1), Atletico Rosiori (scor 4-1) si ACS Prejmer (4-0).

“Alb-verzii” si-au croit drum spre finala Balkan Elite Cup, dupa ce au eliminat in fazele eliminatorii ale competitiei formatiile Infinity Tarnaveni (scor 8-0), Luceafarul Cluj (3-0) si CFR Simeria (3-1). In ultimul act al turneului, micii fotbalisti suceveni au dat peste sarbii de la Vojvodina Novi Sad, in fata carora s-au impus la limita, cu scorul de 1-0, prin golul inscris de Alexandru Savin.

Pe langa trofeu si un voucher de participare la un puternic turneu ce va avea loc in Franta, ACS Juniorul a castigat si unul dintre premiile individuale, suceveanul Catalin Aioanei fiind desemnat cel mai bun portar al competitiei.

A fost un turneu reusit pentru noi, cu sapte victorii in sapte meciuri disputate. Ii felicit pe copii si tin sa le multumesc parintilor si conducerii clubului pentru sprijin”, a declarat Constantin Dumistracel.

ACS Juniorul Suceava a mizat la Balkan Elite Cup pe urmatorul lot de jucatori: Catalin Aioanei, Luca Atitienei, Robert David, Daniel Corniciuc, Mihnea Mostoflei, Matteo Vacariu, Eduard Neamtu, Sebastian Dartu, Dimitrie Toader, Alexandru Savin, Ionut Nistor, Ionut Buceac, Bogdan Butnar si Vladut Tcaciuc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *