ACS Junior Câmpulung a câștigat turneul Golden Sand’s Summer Cup

 

ACS Junior Câmpulung Moldovenesc s-a numărat printre câștigătoarele ediției din acest an a turneului internațional Golden Sand’s Summer Cup din Bulgaria.

Echipa antrenată de Mihai Eremia a cucerit trofeul la categoria 2012, după ce s-a impus în finală, în fața bulgarilor de la FC Fratria Varna, cu scorul de 1-0.

Gruparea câmpulungeană a câștigat en-fanfare grupa din care a făcut parte, după 17-0 cu Olimpia Bălți (Rep. Moldova), 5-0 cu Kaliakra Kavarna (Bulgaria), 6-0 cu FC Mold Progress (Rep. Moldova) și 6-1 cu Kongraz Comrat (Rep. Moldova), iar în semifinale a trecut de Atletic Ștefan Vodă (Rep. Moldova), cu scorul de 4-0.

La festivitatea de premiere de la final, ACS Junior a obținut și două dintre premiile individuale prin Andrei Sarghie – cel mai bun portar și Ștefan Tihon – golgheterul turneului.

Țin mulțumesc clubului ACS Juniorul Suceava (prin domnul Bogdan Pantea) pentru sprijinul acordat, părinților pentru susținere, implicare și pentru comportamentul din afara terenului și nu în ultimul rând acestor copii minunați! Bravo, ați meritat pe deplin acest trofeu! Totodată, am consemnat și meciurile de adio a 2 (posibil chiar 3/4 ) copii din această generație frumoasă. Să le uram mult succes, noroc, multă sănătate și cât mai multe împliniri în provocările fotbalului de performanță! Felicitări Ștefi Tihon, Darius Tivodar, Gabi Flutur și tuturor celor prezenți. Vă iubesc pe toți, sunteți minunați!”, a transmis antrenorul Mihai Eremia.

ACS Junior Câmpulung Moldovenesc a mizat la turneul din Bulgaria pe următorii jucători: Andrei Sarghie, Antonio Sucevan, Gabriel Flutur, Iustin Ilie, Andrei Muntean, Darius Tivodar, Ștefan Tihon, Edi Hariuc, Călin Carstiuc, Alex Trotus și Ionuț Chiruț.

La categoria 2012, Golden Sand’s Summer Cup a adunat la start 20 de echipe din Bulgaria, România, Rep. Moldova, Ucraina și Uzbekistan.

 

 

 

 

 

 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *