Acri sunt strugurii!

Antrenorul dinamovistilor a surprins la conferinta de presa de dupa meciul cu Universitatea. Desi echipa sa nu a mai simtit miros de Cupa Europeana de la plecarea lui Leonard Bibirig la Suceava, Eliodor Voica a dat de inteles ca “Bibi” nu ar mai fi dorit in Stefan Cel Mare.

“Poate pentru Suceava, Bibirig este un zeu. Noi la Dinamo avem alte pretentii, vrem sa formam o echipa tanara care sa se alinieze la handbalul modern. La Dinamo sunt alte pretenţii dar asta nu inseamna ca Bibirig nu ar mai fi facut fata la noi” a declarat Eliodor Voica.

Directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan a intervenit pentru a mai detensiona atmosfera. “Haideti sa nu le dam idei celor de la Dinamo” a glumit Petru Ghervan.

Leonard Bibirig a parasit Dinamo in iunie 2007, pentru a veni sub foma de imprumut la Suceava. Atunci, alaturi de “Bibi” a plecat din Stefan cel Mare si extrema dreapta a Echipei Nationale, Vali Ghionea. Dupa plecarile celor doi, Dinamo nu a mai contat in lupta pentru primele locuri in Liga Nationala. Mai mult, in sezonul precedent, “cainii” nu au reusit sa se califice nici in Cupa Romaniei, terminand campionatul pe un suprinzator loc 9.

Exit mobile version