Acestea sunt cele mai apreciate păcănele de la Amusnet Interactive (EGT)

Compania de iGaming EGT, devenită recent Amusnet Interactive, a fost fondată în anul 2002 în Bulgaria, iar de atunci produce jocuri pentru cazinouri online, prezente pe poziții fruntașe în majoritatea topurilor.

Indiferent de tematică, sloturile EGT beneficiază de două funcții importante: Jackpot Cards progresiv pe patru niveluri (treflă, caro, inimă roșie și inimă neagră) și Gamble. Valoarea jackpotului poate fi impresionantă. De exemplu, am deschis păcăneaua Flaming Hot și am văzut că valoarea jackpotului de nivelul patru era de peste 6,7 milioane de lei, adică peste 1,2 milioane de euro!

Spre deosebire de alte jocuri, în care trebuie să setezi o valoare mare a mizei pentru a avea șansa de a lua premiul cel mare, jackpotul EGT poate fi declanșat de orice rotire câștigătoare cu miza între 0,20 RON și 1.000 RON. Așadar, cu numai 20 de bani, dacă ai un noroc fantastic, poți lua peste un milion de euro! Când intri în funcția bonus, pe ecran apar 12 cărți de joc cu fața în jos. Trebuie să le întorci succesiv și până când dezvălui trei cărți de același fel.

Prin gamble, poți multiplica fiecare câștig care nu depășește valoarea limită, ghicind culoarea următoarei cărți întoarse cu fața în sus. Dacă ai dreptate, suma de dublează. Dacă nu, pierzi câștigul. După ce ai dublat suma poți să ghicești din nou, dar pierzi tot în cazul în care greșești.

Acestea sunt cele mai apreciate păcănele de la Amusnet Interactive (EGT):

SHINING CROWN

Este unul dintre sloturile în care simți foarte des emoția inegalabilă a câștigului. Acest fapt se datorează, în mare măsură, coroanei regale, pentru că are puterea de a se transforma în orice simbol pentru a forma o combinație care plătește. Atunci, toate pictogramele de pe rolă devin coroane și pot forma, la rândul lor, combinații câștigătoare. Trei steluțe purpurii (Scatter) plătesc de 20 de ori miza, în timp ce șeptarul este cel mai valoros simbol dintre toate: cinci de „7” pe o linie de plată îți cresc bugetul cu 500x miza.

FLAMING HOT

Este o combinație între un slot clasic cu fructe și elemente din sloturile video, care atrage atenția prin cele 40 de linii de plată, un număr mare pentru EGT. Dolarul auriu este simbol Scatter și poate plăti până la 500x miza, iar pictograma pe care scrie „Wild” joacă rol de joker, înlocuind orice alt simbol atunci când poate forma o combinație plătită. O rolă întreagă poate fi umplută cu pictograme Wild. Șeptarul și BAR-ul sunt cele mai valoroase simboluri, fiind urmate de pepeni, banane, struguri, merei, piersici și cireșe. 

BURNING HOT

Se aseamănă mult cu Shining Crown, numai că locul coroanei strălucitoare este luat de trifoiul cu patru foi (simbolul norocului) și că sunt numai 5 linii de plată, nu 10. O altă diferență este că 5 șeptari pe o linie de plată plătesc de 600 de lei miza. Cu alte cuvinte, dacă pariezi 80 de bani pe rotire, câștigi 480 de lei. Fructele sunt simbolurile reprezentative pentru Burning Hot (cireșe, lămâi, prune, portocale, struguri și pepene roșu), dar vei găsi pe role și alte simboluri, precum clopoței, dolari și steluțe violet. ZODIAC WHEEL

Cei care urmăresc horoscopul sunt bucuroși să descopere un slot pe gustul lor. „Zodiac Wheel” este o păcănea cu 5 role și 3 rânduri, în care apar simboluri caracteristice lumii cititorilor în stele. Simbolurile-litere sunt ca niște planete, „Wild”-ul fiind roata zodiacală, expandabilă pe întreaga rolă. Sunt două simboluri Scatter ce nu pot fi substituite: cartea și harta care are în față o călimară cu pană și un compas, elemente care dau jocului un aspect „retro”.

FRUITS KINGDOM

Din nou, vorbim despre un slot cu fructe și șeptari, numai că pe role se mai „strecoară” și figuri regale, plus coroana care joacă rol de simbol Wild ce dublează valoarea câștigurilor la care contribuie. Trei simboluri Scatter (steluța aurie) declanșează o serie de 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3. Regele și regina sunt cele mai valoroase simboluri obișnuite, plătind până la 75x miza. Dacă obții patru regi și o coroană pe o linie de plată, primești 150x miza.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *