Acelaşi obiectiv ca şi anul trecut

Universitatea Suceava amână lupta pentru un loc pe podiumul Ligii Naţionale. “Studenţii” pregătiţi de Leonard Bibirig îşi păstrează în următoarea ediţie de campionat acelaşi obiectiv ca şi anul trecut, clasarea pe un loc de Cupa Challenge.

Conducerea clubului Universitatea a realizat un proiect conform căruia, începând din toamnă, ar fi trebuit să forţeze accederea între primele echipe din handbalul românesc. Planurile universitarilor au fost date peste cap de situaţia economică.

“Membrii Consiliului de Administratie au hotarat ca este bine sa ne mentinem la acelasi nivel pe care l-am avut in anii anteriori, pentru ca, odata ce se va ivi momentul potrivit, sa incercam o clasare pe podium sau castigarea Cupei Romaniei”, a anuntat directorul tehnic Petru Ghervan.

Petru Ghervan a precizat că în acest an clubul Universitatea a primit doar 3 miliarde de lei vechi din partea Primăriei.

“Situatia este delicata in momentul de fata. Proiectele pe care le-am depus in acest an la Primarie si la Consiliul Judetean s-au materializat in cele 3 miliarde pe care le-am primit de la Primarie in luna mai. Dupa discutia pe care am avut-o marti dimineata cu domnul primar, urmeaza sa mai primim o suma de bani pentru luna iunie. Situatia echipei depinde de aceasta finantare si mai ales de ritmicitatea cu care ea se va face. L-am rugat pe domnul primar ca finantarea, indiferent cat de mare va fi, sa o stim dinainte, astfel incat drepturile banesti ale jucatorilor sa fie achitate la timp”, a mai spus Petru Ghervan.

În ultimul sezon Universitatea Suceava a avut un buget de 12 miliarde de lei vechi, din care 5 miliarde au venit de la Primărie, iar 3,5 miliarde de la Consiliului Judeţean.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *