Aceeasi finantare la handbal

Daca bugetul echipei Cetatea va fi mai mic in 2010, nu se poate spune acelasi lucru si despre echipa locala de handbal. Primarul Ion Lungu a anuntat ca municipalitatea va finanta Universitatea cu aceeasi suma ca si in anul precedent, respectiv cu 10 miliarde de lei vechi.

Seful administratiei locale a dat asigurari ca in ciuda crizei economice, echipa locala de handbal va beneficia de aceeasi finantare din partea muncipalitatii ca si in 2009. Ion Lungu a precizat ca Universitatea nu va avea soarta echipei din Medgidia, care este in momentul de fata la un pas de desfiintare.

“Incercam si in acest an sa asiguram suma de 10 miliarde lei vechi. Spun ca incercam, pentru ca stim cu totii cum sunt incasarile. Nu vrem sa patim la fel ca cei de la Medgidia, incercam sa asiguram o finantare pentru performanta chiar si in conditiile actuale. Am convenit sa avem o discutie in aceasta saptamana cu Consiliul de Administratie de la handbal pentru a avea o strategie pentru performanta si in anul 2010”, a declarat Ion Lungu.

Echipa locala de handbal mai este sprijinită in acest moment de Consiliul Judetean si de Universitatea „Ştefan cel Mare”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Aceeasi finantare la handbal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*