Aceasta este stema clubului Foresta Suceava!

Foresta Suceava stema

Conducerea Forestei Suceava s-a decis în ceea ce privește stema clubului. „Galben-verzii” au avut de ales între mai multe variante, realizate de o firmă specializată, dar și de simpli suporteri, iar în cele din urmă s-au oprit la stema propusă de Ștefan – un suporter sucevean cu vechi ștate în peluzele stadionul „Areni”.

Foresta Suceava stema sigla logo

Conducerea clubului Foresta Suceava a contactat initial o firmă specializată în marketing, din Cluj, pentru a se ocupa de tot ceea ce înseamnă promovarea imaginii. „Galben-verzii” au primit cateva variante, iar realizatorii si-au motivat conceptele prezentate prin faptul ca trendul actual in grafica este simplitatea.

——————————————————————————————————————————————-

Propunerile primite de la suporteri:

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

7 Comentarii la "Aceasta este stema clubului Foresta Suceava!"

 1. cea mai buna alegere | 3 august 2016 at 14:36 | Răspunde

  Intradevar este cea mai reusita, are si semnul Bucovinei si coroana lui Stefan

 2. Bn punctat mai sus ! Are cea ce ne reprezinta !

 3. Idee buna, executie jalnică! Un grafician sa ii dea putina claritate ! Eu încă sper ca nu v-a ramane asa. Cea mai buna după parerea mea este al 3-lea model propus de suporteri.

  (Cea aleasa ma duce cu gândul la iaurtul bucovina)

 4. Tot orasul vorbeste de mult timp despre falsurile facute de clim si moldovan, insa voi nu scrieti nimic despre asta! Se confirma ca sunteti la fel de patati ca hotii numiti mai sus.

 5. daca stadionul l-au vopsit in niste culori de toata mana, nu era logic sa fie si o stema pe masura? :))

 6. Observ ca toti sunteti nemultumiti…eu zic oare era mai bn daca nu aveam echipa ???toti comentati ..ba nu i buna stema ba dc e ala in conducere …ba ala are nus ce …dc nu mergeti voi sa sustineti echipa ??? Dc nu o finantati voi ??sunt curios cati dintre voi vor merge la meci si vor plati biletul ???probabil ca multi vor astepta pauza ca sa intre moca …hai foresta !

 7. buna ziua as dori sa va intreb ceva sincer doar culoare trebuie la stadion? unde promisiunea din campanie electrola lu Nea Ionica spune reabilitarea stadionul doar o mana de var si atat? si anul trecut visa nopturna am o varsata sincer decat cunosc stadionul sunt ( gratare de lemn ) si scaunele puse de Eugen Hutu dar, Ionica asta un scaun nu a pus din 2004 din cand e primar la Suceava ( 8.20 Euro per scaun pana 10 august reducere 0.50 euro ) atunci ce mai vrei ??? Hai Suceava Hai Foresta

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*