Accidentatii isi revin

Problemele de lot cu care s-a confruntat Ioan Radu inaintea partidei cu FC Botosani incep sa dispara. Atacantul Clement Palimaru si Dorel Bernard au revenit la antrenamente si sunt sanse mari sa fie apti pentru meciul de sambata.

Veteranul Dorel Bernard a fost indisponibil in ultima etapa din cauza unei viroze pulmonare. Fundasul a efectuat deja un antrenament, iar antrenorul Ioan Radu ar putea miza pe el in meciul cu Sageata Stejaru.

“Speram sa nu aiba de suferit dupa primul antrenament, sa nu recidiveze boala. Vom vedea ce se va intampla dupa antrenamentele de astazi si de zilele viitoare”, a anuntat Ioan Radu.

O veste buna o reprezinta si revenirea atacantului Clement Palimaru, care a acuzat saptamana trecuta o leziune in zona muschilor inghinali. Singurele semne de intrebare planeaza insa asupra portarului Catalin Pascal.

“Ieri, Pascal a acuzat dureri in aceeasi zona in care a mai avut probleme. Astazi vom vedea daca persista sau nu. Palimaru a facut antrenamente normale in ultimele doua zile si speram sa nu fie probleme”, a mai spus antrenorul echipei sucevene.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Accidentatii isi revin"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*