Acatrinei si Spiridon, remarcatii lui Ghervan

Principala satisfactie a directorului tehnic Petru Ghervan dupa victoriile cu Universitatea Cluj, o reprezinta faptul ca cele doua jocuri nu s-au soldat cu accidentari.

“Pentru noi a fost foarte important ca pregatirea fizica si solicitarea si incarcarea musculara din utlima luna sa nu duca la accidentari atunci cand trecem la joc si cand dorinta de a se remarca a jucatorilor poate trece peste limitele si posibilitatile lor. Cele doua victorii nu le comentez pentru ca nu au nicio relevanta, in campioant va fi altceva”, a declarat Petru Ghervan.

Tehnicianul Universitatii a marturisit ca in amicalele cu ardelenii, l-au impresionat Acatrinei si Spirdion: “Nu pot sa evidentiez decat faptul ca unii dintre jucatorii de la echipa a doua, iar aici il mentionez pe Acatrinei, au o crestere valorica evidenta. Cred ca in momentul acesta toti jucatorii sunt pe o traiectorie ascendenta in ce priveste acumularile. Am spus Acatrinei in mod deosebit, poate si Spiridon in poarta, sunt cele doua nume de jucatori care pot fi concurenti valabili pentru posturile respective”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Acatrinei si Spiridon, remarcatii lui Ghervan"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*