Acatrinei, luat la naţională

Florin Acatrinei ramane in circuitul echipei nationale de handbal masculin a Romaniei. Aflat in mare forma, dupa ce sambata a marcat nu mai putin de 12 goluri in meciul de campionat cu CSM Ploiesti, interul formatiei locale de handbal Universitatea Suceava a fost inclus de catre selectionerul Elidor Voica in lotul cu Romania va aborda duelurile cu Slovenia si Islanda, contand pentru preliminariile Campionatului European din 2014.

Reunirea tricolorilor este programata pentru data de 24 octombrie, la Piatra Neamt. Dupa câteva zile de antrenamente, reprezentativa se va deplasa în Slovenia, pentru meciul de debut din grupa a 6-a a preliminariilor, în 31 octombrie. La Piatra Neamt se va juca si primul meci de pe teren propriu, cu Islanda, în 4 noiembrie. Restul partidelor sunt programate în 2013, primul cu Belarus, în 3-4 aprilie. Preliminariile se vor încheia în 16 iunie, primele doua clasate din fiecare dintre cele sapte grupe obtinând calificarea la turneul final, plus o echipa de pe locul trei cu cea mai buna linie de clasament, din toate grupele.

Lotul anuntat de selectionereul Eliodor Voica pentru cele doua meciuri este format din urmatorii jucatori: Popescu, Ciobanu, Irimus – portari, Sabou, Dospinescu, Simicu, Paius, Ramba, Csepreghi, Fenici, Rotaru, Muresan, Ghita, Criciotoiu, Acatrinei, Ghionea, Sadoveac, Novanc, Huba Talas, Iancu – jucatori de camp.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Acatrinei, luat la naţională"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*