Acatrinei, golgheterul la zi

Florin Acatrinei a fost principalul marcator al echipei locale de handbal in prima parte a turului Ligii Nationale. Interul dreapta de la Universitatea Suceava a inscris in primele cinci etape de campionat un total de 29 de goluri, avand o medie de aproape 6 reusite pe meci. Pe locul secund in topul golgheterilor formatiei sucevene se afla Adi Chirut, cu 23 de goluri marcate in portile adversarilor intalniti pana acum. Capitanul “studentilor” este urmat indeaproape de extrema Razvan Gavriloaia, cu 22 de reusite personale in cinci etape.

Urmatoarele pozitii sunt ocupate de Adi Mitrea (14 goluri), Cristian Bursuc (11 goluri), Andrii Starikov (10 goluri) si Alin Rosu (9 goluri). La zestrea totala de 142 de goluri marcate de echipa suceveana in primele cinci runde ale acestui sezon si-au mai adus contributia: Silvian Amihaesi (7 goluri), Bogdan Soldanescu (5 goluri), Georgica Cantec si Alin Petrea (ambii cate 4 goluri), Madalin Tutu (3 goluri) si Cozmin Tiganasu (un gol).

De altfel, gratie evolutiilor bune din aceasta toamna, interul Florin Acatrinei a fost convocat de selectionerul echipei nationale, Eliodor Voica, pentru meciurile pe care Romania urmeaza sa le sustina in compania selectionatelor din Slovenia si Islanda, in preliminariile Campionatului European de handbal masculin din 2014.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Acatrinei, golgheterul la zi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*