Acatrinei, din nou la lot

Florin Acatrinei este singurul jucător al Universităţii Suceava convocat în momentul de faţă la lotul naţional de seniori. Interul dreapta face parte din echipa cu care selecţionerul Eliodor Voica va aborda meciurile de verificare din Ungaria, programate la sfârşitul acestei luni.

Promovat în vară la prima reprezentativă a României, Acatrinei se bucură în continuare de încrederea selecţionerului Eliodor Voica. Handbalistul Universităţii urmează să facă joncţiunea cu lotul naţional, la Oradea, pe 23 decembrie. De acolo, “tricolorii” se vor deplasa în Ungaria pentru câteva jocuri de verificare. Următoarea convocare a interului dreapta sucevean este în data de 3 ianuarie, când trebuie să se prezinte la cantonamentul de la Izvorani. După o perioadă scurtă, lotul național de handbal masculin se va deplasa în Germania pentru o serie de jocuri de verificare.

Pe de altă parte, Universitatea se poate mândri cu cinci jucători convocaţi la loturile de tineret şi juniori. Astfel, selecţionerul Naţionalei de tineret, Leonard Bibirig mizează în continuare pe Nedelcu, Tîrzioru, Sandu şi Leordean, iar Burlacu face parte din lotul naţional de juniori.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close