Abonamentele s-au epuizat

Interesul sucevenilor pentru echipa locala de handball a crescut incredibil in ultimul an. Dovada si faptul ca abonamentele pentru noul sezon s-au epuizat doar in cateva ore.

Clubul Universitatea a scos joi la vanzare abonamentele pentru noua editie de campionat. Iubitorii handbalului din Suceava au asaltat sediul clubului pentru a-si achizitona tichetele de acces, astfel ca in doua ore s-au epuizat toate biletele,

“Bineinteles, daca vor ramane locuri de la institutiile la care noi le-am pastrat abonamente, le vom scoate si pe acelea la vanzare. Mentionez ca institutiile respective isi cumpara abonamentele. Vor fi si bilete. Este vorba despre cele 30 de locuri rezervate galeriei oaspete, atunci adversarii vor anunta ca nu sunt insotiti de suporteri. Totodata am rugat persoanele care au abonamente si nu pot ajunge la meci, sa ne anunte inainte. In caz contrar, cu un sfert de ora inainte de meci, vom pune la vanzare jumatate din locurile ramase libere”, a anuntat Petru Ghervan.

Locuri pastrate:
25 locuri – Primarie
20 locuri – Consiliul Judetean
30 locuri – Universitatea Stefan cel Mare Suceava
46 locuri – jucatori CSU Suceava si CSU II Suceava
20 de locuri – Liceul cu Program Sportiv Suceava

Pretul abonamentele a fost majorat fata de anul trecut. Astfel, toti cei care au vrut sa vada Universitatea in meciurile din Liga Nationala, au trebuit sa scoata din buzunar 100 RON.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close