Abonamentele, de pe 25 august

Echipa locală de handbal îşi va disputa jocurile de pe teren propriu, cel mai probabil, duminică dimineaţa. Abonamentele pentru noua ediţie de campionat vor fi scoase la vânzare pe 25 august.

Conducerea Federaţiei Române de Handbal a anunţat că partidele din noua ediţie a Ligii Nationale de handbal masculin se vor disputa duminica între orele 10:00 şi 19:00. În timpul săptămânii jocurile de campionat vor fi programate joia, între orele 14:00 şi 19:00. Echipele româneşti participante în competiţiile continentale pot solicita amânarea sau devansarea meciurilor programate în Liga Naţională, la alte date decât cele fixate iniţial.

“Eu cred că vom juca duminică dimineaţa, chiar dacă sunt opinii conform cărora ar fi mai bine să jucam seara. Sunt de acord că seara este o ora mai propice organizării jocului, dar ţinând cont de publicul pe care il avem, vom juca probabil duminica, de la ora 11:00. Nu este o decizie definitivă, vom vedea la nivelul Consiliului de Administraţie cum stau lucrurile. O varianta ar mai fi să jucăm sâmbătă seara, de la ora 17:00, dar în acest caz avem nevoie de acordul oaspeţilor şi nu ştim dacă toţi adversarii vor accepta această variantă”, a anunţat directorul tehnic al Universităţii, Petru Ghervan.

Sucevenii care îşi doresc să aibă asigurat accesul la toate partidele Universităţii din noul campionat vor putea să îşi achiziţioneze abonamente la sfârşitul lunii august.

“Începând cu 25 august, timp de o săptămână, vom pune în vânzare abonamentele pentru cei care au avut şi anul trecut, iar acum doresc să le reînnoiască. În a doua saptamana vor fi scoase la vânzare tichete de acces şi pentru ceilalţi doritori. În preajma Memorialului “Mihai Mironiuc” vom avea un Consiliu de Administraţie în care vom stabili preţul abonamentelor şi cel al biletelor”, a precizat Petru Ghervan.

În acest an calendaristic se vor disputa 12 etape din cadrul Ligii Naţionale, ultima etapă a turului urmând să se desfăşoare pe 29 ianuarie 2012.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Abonamentele, de pe 25 august"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*