ABC Stoicescu – Sporting: 1-3

Sporting Suceava continua panta ascendenta. Trupa antrenata de Claudiu Sevaciuc si Bogdan Grosu a ajuns la o serie de patru rezultate pozitive consecutive, dupa ce a castigat marti seara, cu scorul de 3-1, pe terenul celor de la Abc Stoicescu Buzau, intr-un meci contand pentru etapa a 27-a a Ligii a 3-a.

Amenintate de retrogradare, gazdele au inceput mai bine intalnirea, reusind sa deschida scorul inca din minutul 2, cand Mandroasa l-a invins pe Turita cu un sut deviat din afara careului pentru 1-0 la pauza. Replica “alb-verzilor” a venit in minutul 63, cand nou-intratul Nechitoaia a restabilit egalitatea cu o executie plasata din preajma portii. Pe fondul presiunii exercitate in jumatatea adversa de teren, oaspetii au trecut in avantaj cu zece minute inainte de fluierul final, dupa ce Apetri a transformat sec o lovitura de pedeapsa dictata in urma unul fault comis asupra lui Buziuc. Peste numai cinci minute, echipa suceveana a incheiat conturile in Crang, dupa ce Bagu a inscris cu un sut deviat. Scor final 3-1 si Sporting urca pe locul 4 in clasamentul seriei I, cu doua jocuri ramase de disputat pana la final.

Sporting: Turita – Ailenei, Ferariu, Andronic, Pantea – Azaharioaei, Filip, Apetri, Cainari – Buziuc, Gurita. Antrenori: Claudiu Sevaciuc si Bogdan Grosu. Au intrat: Nechitoaia, Strugariu, Prichici si Bagu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ABC Stoicescu – Sporting: 1-3"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*