A venit Luţac, urmează Golofca şi Georgescu

Rapidul transfera de unde apuca pentru a-si completa lotul. Astfel, incepand de luni, Costel Ilie il asteapta sub comanda sa, la antrenamente, pe Radu Lutac, un atacant de 21 de ani, care a ramas fara echipa dupa destramarea Bucovinei Radauti. Lutac este al doilea jucator de la Bucovina Radauti care ajunge in aceasta iarna pe Areni dupa fundasul de banda Andrei Alecsandru.

Costel Ilie spera ca de saptamana viitoare sa poata conta pe Catalin Golofca: “Golofca este un jucator pe care ni-l dorim inapoi la Suceava, este un baiat serios care ne poate ajuta, mai ales acum, cand suntem intr-o criza de efectiv. Pana marti se va clarifica situatia lui. Sper sa ne intelegem cu conducerea celor de la Botosani asupra unui imprumut la Suceava.”

Vlad Georgescu

Vlad Georgescu

Tehnicianul rapidistilor s-a aratat interesat in ultimele zile si de serviciile lui Vlad Georgescu, un fundas central in varsta de 19 ani, produs al clubului Dinamo, component al echipei nationale de juniori sub 19 ani a Romaniei. Georgescu trebuie sa trimita pana luni un raspuns la oferta venita de pe Areni.

Pana la reluarea Ligii a II-a, “ceferistii” mai au programate doua jocuri de verificare, marti, de la ora 12.30, pe terenul sintetic de la LPS, in compania celor de la SC Bacau, si vineri, probabil pe Areni, in fata Bucovinei Pojorata.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A venit Luţac, urmează Golofca şi Georgescu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*