A treia victorie în Liga Elitelor

LPS Suceava are trei victorii în primele cinci etape din Liga Elitelor sub 17 ani. Juniorii pregătiți de Aurel Constantin s-au impus, în ultima rundă, pe stadionul „Areni”, cu scorul de 2-1, în fața echipei FC Voluntari, grupare aparținând Academiei de Fotbal “Mircea Rădulescu”.

Sucevenii și-au adjudecat cele trei puncte în repriza secundă, dupa ce la pauză scorul era 1-1. Ambele goluri ale gazdelor au fost marcate de vicoveanul Cosmin Coroamă. Trupa lui Aurel Constantin are o misiune mult mai grea în următoarea etapă, când se va deplasa pe terenul Viitorului Constanța.

Campionatul Național de Juniori A a programat derby-ul local dintre LPS Suceava și Bucovina Pojorâta, încheiat cu scorul de 2-1. Partida desfășurată la Ițcani a început perfect pentru echipa lui Ovidiu Murariu, care a deschis scorul în primul minut, prin Florin Bejenar. Gruparea gazdă, pregătită de Mariu Lup, a întors rezultatul prin două goluri marcate de Mugur Florescu, ultimul în minutul 80.

La juniori B, Bucovina Pojorâta avea să cedeze pe terenul Clubului Sportiv Școlar Botoșani cu scorul de 6-0.

Cele doua formatii de juniori republicani ale Rapidului au remizat în partidele disputate la Siret în compania reprezentantelor Liceului cu Program Sportiv Bacău. La juniori A, “ceferiștii” au condus la pauză cu 1-0, dar s-au văzut egalați în repriza secundă. La juniori B, jucătorii antrenați de Florin Cristescu au fost conduși la finalul primei reprize, scor 0-1, dar în final au obținut un rezultat de egalitate, 2-2, prin reușitele lui Voloc și Colțuneac.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *