A spălat putina în vestiar

Ciprian Anton a facut transferuri de jucatori de la Cetatea Suceava la alte cluburi sportive in luna iulie 2010, la aproape jumatate de an dupa ce i se ridicase orice drept de mai face vreo operatiune in nume clubului, asa cum reiese din raportul intocmit de Euroconsulting, lichidatorul fostei grupari de pe Areni.

Deturnarile de jucatori din patrimoniul AFC Cetatea Suceava au afectat ce mai probabil grupele de juniori republicani ale clubului, singurele echipe care au activat in mod oficial in returului sezonului 2009-2010, dupa ce echipa mare a fost retrasa de Ciprian Anton din Liga a II-a inca de la jumatatea campionatului.

De altfel, in vara lui 2010, Sporting Suceava, clubul unde a revenit Ciprian Anton, s-a inscris cu doua echipe in campionatul de Juniori A si B, desi cu un sezon inainte activase doar la nivel de Juniori C.

In urma analizei, lichidatorul a concluzionat ca aceste transferurile realizate de Ciprian Anton catre alte cluburi au fost facute “in interes personal” si in detrimentul AFC Cetatea. “Efectuarea de transferuri de jucatori cu titlu gratuit a dus la diminuarea patrimoniului debitoarei”, se mai specifica in raport.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A spălat putina în vestiar"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*