A semnat cu CSM Bucuresti

Inevitabilul s-a produs la echipa locala de volei. In conditiile in care nu i-a mai fost rezolvata mutarea cu serviciul in Suceava, Lucian Hutuleac a semnat un contract cu gruparea CSM Bucuresti.

Cel mai experimentat voleibalist sucevean, Lucian Hutuleac, va juca in capitala incepand din retur. Jucatorul in varsta de 30 de ani a primit dezlegare din partea lui Victor Pancu de a semna cu alta echipa, iar luni seara a efectuat primul antrenament la CSM Bucuresti. Pilonul principal pe care s-au pus bazele promovarii formatiei locale in Divizia A1 a marturisit ca si-ar dori sa revina in viitor la echipa suceveana.

“In 2008, cand am venit la Suceava, aveam si alte oferte mai bune, dar mi-am dorit sa joc acasa. Am constiinta impacata ca am facut acolo tot ce am promis. Imi pare rau ca am plecat si le urez succes fostilor colegi. Sper ca plecarea mea sa reprezinte un semnal de alarma pentru ca autoritatile sa isi indrepte mai mult atentia catre volei. Nu se poate face performanta doar prin promisiuni. La Suceava sunt conditii mai grele decat anul trecut”, a spus Lucian Hutuleac.

Pe de alta parte, conducerea echipei locale de volei l-a adus la Suceava pe ridicatorul Liviu Rapeanu. Acesta a activat in toamna pentru Torpi Tirgu Mures, echipa care a fost exclusa din campionatul Diviziei A din cauza datoriilor catre federatie. Jucatorul in varsta de 26 de ani va sta sub comanda lui Victor Pancu doar pana in vara, dupa care va reveni la echipa de care apartine – Stiinta Baia Mare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A semnat cu CSM Bucuresti"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*