A renuntat la antrenamente

La un an dupa ce a inchis obloanele la Cetatea, istoria se repeta in cazul antrenorului Ioan Radu. Tehnicianul sucevean si-a anuntat jucatorii sa nu se mai prezinte la antrenamente, cel putin pana la inceputul saptamanii viitoare.

“Ceea ce a tinut de mine pana acum, am facut. Am adunat o echipa care putea face fata cu brio in prima jumatate a clasamentului Ligii a III-a si care putea fi o baza pentru o formatie care sa atace promovarea. Daca nu se poate continua, asta este. Cert este ca pana luni nu se va face niciun fel de antrenamente. Daca pana saptamana viitoare problemele se vor rezolva in vreun fel, fiecare va hotari ce are de facut”, a spus Ioan Radu.

Surse din anturajul ceferistilor sustin ca Rapidul se va desfiinta in scurt timp. Cum Ioan Radu, care reprezenta o garantie pentru primirea banilor de la Primarie, va pleca, aceste fonduri se vor indrepta catre Sporting. De cealalta parte, finantatorul ceferistilor, Costel Bujoreanu, nu este dispus sa dea bani din propriul buzunar pentru fotbal.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A renuntat la antrenamente"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*