A realizat baremul pentru JO

Atleta suceveana Cristina Casandra si-a indeplinit baremul de calificare la Jocurile Olimpice de vara de la Londra din 2012, dupa ce a terminat pe primul loc in proba de 3.000 de metri obstacole din cadrul Campionatelor Nationale de seniori. Sportiva legitimata la CSM Suceava a reusit cel mai bun rezultat personal din acest sezon, dupa ce a oprit cronometrul la 9 minute, 38 de secunde si 42 de sutimi, depasind astfel cu aproape cinci secunde baremul de calificare la Olimpiada de anul viitor. Intrata in concurs direct din cantonamentul de la Piatra Arsa, Croistina Casandra si-a trecut totodata in cont al zecelea titlu de campioana nationala in proba de 3.000 de metri obstacole, dupa o cursa solitara in care a trecut linia de sosire cu un avans de aproape 50 de secunde in fata ocupantei locului 2, bucuresteanca Liliana Danci.

Am plecat extrem de hotarata in cursa, pentru ca stiam ca era printre ultimele mele sanse sa-mi indeplinesc baremul. Ma bucur pentru acest rezultat si de faptul ca am obtinut calificarea atat la Mondiale, cat si la Olimpiada. In acest moment, pot spune ca am intrat in lotul largit pentru Londra, dar aceste rezultate vor trebui reconfirmate in competitiile urmatoare”, a spus Cristina Casandra.

Dupa cursa de la Bucuresti, atleta suceveana a revenit in cantonamentul montan de la Piatra Arsa, acolo unde va ramane pana la finalul acestei saptamani, urmand ca pe data de 21 august sa plece alaturi de lotul national al Romaniei spre Coreea de Sud, in vederea participarii la Campionatul Mondial de la Daegu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A realizat baremul pentru JO"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*