A rămas cu medalia de bronz

Ionut Vornicu n-a reusit sa-si schimbe culoarea medaliei de la Cupa Romaniei de box pentru seniori. Pugilistul sucevean a ramas cu bronzul, dupa ce a pierdut joi seara, in semifinalele categoriei 56 de kilograme, in fata unui adversar mult mai bine cotat, componentul lotului olimpic al Romaniei, stelistul Stefan Nicolae.

In varsta de 21 de ani, Ionut Vornicu se poate lauda insa ca a adus clubului local de box prima medalie nationala in competitiile pentru seniori dupa o seceta de patru ani. “Acesta medalie ii creste moralul. A vazut ca se poate dupa un an si jumatate de munca in sala, la antrenamente. Reusita lui Ionut sper sa fie un exemplu pentru colegii sai mai tineri. N-am de ce sa fie suparat pentru ca a pierdut in semifinale. A intalnit un adversar bun, de o alta natura tehnica, un component al lotului national”, a declarat antrenorul Anducu Vornicu.

Celalalt pugilist sucevean prezent la Iasi, IIonut Nechita (18 ani) a pierdut in fata dinamovistului Nicusor Tabla, in optimile de finala ale categoriei 69 de kilograme.

Festivitatea de premiere a laureatilor de la editia din acest an a Cupei Romaniei pentru seniori a avut loc in aceasta seara, in prezenta oficialilor Federatiei Romane de Box, in frunte cu presedintele Leonard Doroftei.

Pentru sprijinul acordat elevilor sai in vederea participarii la competitia de la Iasi, antrenorul Anducu Vornicu a tinut sa multumeasca conducerii clubului CSM Suceava si omului de afaceri Vasile Florea.

Urmatoarea competitie la care vor participa pugilistii suceveni este Cupa Romaniei pentru cadeti, programata la sfarsitul lunii iunie. La acest concurs, antrenorul Anducu Vornicu va arunca in lupta pe Sebi Alucai, Florin Murariu si David Gaitan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A rămas cu medalia de bronz"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*