A primit acreditarea

Pe langa disputarea finalei Challenge Cup si clasarea pe locul 5 in Liga Nationala, Petru Ghervan mai are un motiv de bucurie. Specializarea Educatie Fizica si Sport din cadrul Facultatii la care acesta este decan a fost acreditata.

Facultatea a indeplinit in acest an si ultima conditie pentru ca specializarea Educatie Fizica” sa fie acreditata si anume, numarul de promotii de absolventi.

“Acum specializarea Educatie Fizica si Sport este acreditata la Suceava. Putem organiza toate examenele de finalizare de studii la Suceava si nu neaparat impreuna cu alte Universitati din tara. Mai mult, cei care lucreaza in sport ca si cadre didactice in scoli sau la alte nivele, incepand de anul viitor vor putea sustine perfectionarile pe aceasta specializare la Universitatea din Suceava”, a anuntat Petru Ghervan.

Facultatea de Educatie Fizica si Sport a fost infiintata in anul 1963 in cadrul Institutului de Invatamant Superior Suceava si a functionat timp de 20 de ani. In anul 2002 aceasta facultate s-a reinfiintat, iar in anul 2003, s-a introdus si specializarea kinetoterapie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A primit acreditarea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*