A plecat si Ciubotariu!

Lotul Universitatii Suceava se subtiaza de la o zi la alta. Ultimul jucator care a parasit echipa locala de handbal este Florin Ciubotariu.

Extrema stanga in varsta de 27 de ani a purtat ieri o ultima discutie cu conducerea clubului Universitatea, la finalul careia a decis sa nu mai continue la Suceava. Mai exact, plafonul salarial al jucatorului urma sa creasca din aceasta vara. Conducerea echipei locale de handbal i-a propus un salariu mai mic, insa s-a lovit de refuzul jucatorului.

“Plecarea lui Florin Ciubotariu este o certitudine. In noul sezon ar fi urmat sa primeasca un salariu aferent atacarii podiumului, peste posibilitatile noastre. Nu a acceptat noua noastra propunere si, drept urmare, ne vom desparti”, a anuntat directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan.

Urmatoarea destinatie a lui Florin Ciubotariu este UCM Caras-Severin, echipa la care a jucat timp de 6 sezoane.

“Am semnat cu UCM pe două sezoane pentru că mi-am dorit foarte mult să revin la Reşiţa o echipă alături de care am cunoscut mari satisfacţii şi unde m-am simţit foarte bine. Am avut un sezon extraordinar la Universitatea, am obţinut o medalie de bronz care pentru noi este ca şi una de aur dar la CSU se doreşte întinerirea lotului şi de aceea am ales să mă reîntorc la Reşiţa. Am mai lucrat cu domnul Czari, ştie ce pot, eu cunosc ce vrea de la mine şi ne va fi foarte uşoară reacomodarea. Anul acesta UCM vrea să fie acolo în primele 5 echipe iar de la anul să formeze o echipă competitivă care să se bată iar cu HCM, a marturisit Ciubotariu pentru www.handbalvolei.ro.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A plecat si Ciubotariu!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*