A plecat Radu, se intoarce „Ted”

Bogdan Tudoreanu va reveni la carma divizionarei a treia Rapid Suceava dupa o pauza de aproximativ noua luni de zile. Tudoreanu il va inlocui pe banca tehnica pe antrenorul Ioan Radu, care a demisionat din functia de principal din pricina incertitudinii financiare care planeaza asupra clubului “alb-visiniu”.

In mare masura, m-am inteles cu conducerea clubului pentru a prelua banca tehnica. Mai sunt cateva aspecte de pus la punct in legatura cu data exacta a reunirii echipei, componenta lotului si pregatirea de vara”, a precizat Tudoreanu, care si-a incheiat precedentul mandat pe Areni in luna septembrie a anului trecut, in urma infrangerii de pe teren propriu, scor 1-2, cu Petrotub Roman.

Lotul rapidistilor se va reuni cel mai probabil pe data de 4 iulie, doua saptamani mai tarziu fiind programat primul tur al Cupei Romaniei Timisoreana, acolo unde “alb-visinii” ar trebuie sa intalneasca gruparea Minerul Iacobeni, castigatorea fazei judetene a competitiei. Conform programarii initiale stabilita de federatie, viitorul sezon al Ligii a 3-a va debuta pe data de 19 august, programul exact al jocurilor urmand sa fie anuntat pe data de 4 iulie, in cadrul viitoarei sedinte a Comitetului Executiv.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A plecat Radu, se intoarce „Ted”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*