A plecat Bibirig. Pe furiș.

Leonard Bibirig, fostul antrenor al primei echipe de handbal a Sucevei, a plecat pîş-pîş. Poate despre plecarea domnului Bibirig s-ar fi aflat şi mai tîrziu dacă Petru Ghervan, directorul tehnic al CS Universitatea Suceava, nu ar fi fost invitat la emisiunea lui Daniel Vatamanu de la Intermedia TV şi nu ar fi vorbit despre acest lucru.

În urmă cu cîteva luni, Leonard Bibirig, din cauza rezultatelor slabe obţinute de echipa de Ligă Naţională, a fost mutat la echipa a doua a Sucevei, cea care evoluează în Divizia „A”. Pînă la momentul transferului, timp de 5 ani, domnul Bibirig a fost antrenor-jucător al Universităţii sau doar antrenorul secund ori principal al echipei care a avut o serie de reuşite notabile.

Parte din performanţele echipei locale de handbal masculin i se datorează lui Leonard Bibirig. Dar şi domnul Bibirig îi este dator Sucevei, pentru că Suceava l-a respectat, i-a oferit un salariu mai mult decît decent şi l-a ajutat să devină antrenorul Naţionalei de tineret. Leonard Bibirig a fost îndepărtat de la prima echipă, cum spuneam, din cauza rezultatelor sub aşteptări ale formaţiei al cărui sponsor principal este Primăria Suceava. Iar rezultatele slabe au început să apară în momentul în care între antrenorul Bibirig şi majoritatea jucătorilor s-a crăpat o prăpastie atît de mare încît nu se mai puteau întîlni pentru a pregăti meciurile. S-a ajuns în această situaţie din cauza stilului domnului Bibirig de a se purta cu oamenii. Un stil mai din topor.

Că Leonard Bibirig are probleme de comportament s-a dovedit zilele trecute, atunci cînd a plecat de la Suceava spre Vaslui pe furiş. Asta, în loc să organizeze o conferinţă de presă în care să mulţumească pentru tot publicului, clubului, jucătorilor şi sponsorilor. Şi chiar presei, chit că aceasta l-a mai criticat uneori.

Sorin Avram (Radio Top)

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A plecat Bibirig. Pe furiș."

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*