A picat amicalul cu Botoşani

Rapidul si-a anulat amicalul pe care ar fi trebuit sa-l dispute maine, la revenirea din cantonamentul de la Poiana Negrii, in compania celor de la FC Botosani. “Gazonul de pe Areni este moale. Riscam sa-l stricam, iar in alta parte nu avem unde juca”, au explicat sucevenii.

In aceste conditii, Semeghin si compania se vor intalni cu mingea abia miercurea viitoare, cu ocazia meciului amicalul pe care il au programat in compania celor de la Bucovina Radauti.

Pe parcursul lunii februarie, “ceferistii” mai au  programate amicale cu Stiinta Miroslava (7 februarie), Aerostar Bacau (10 februarie), FCM Dorohoi (12 si 21 februarie), Ceahlaul Piatra Neamt (15 februarie) si ASC Bacau (18 februarie).

Ce a fost mai greu a trecut pentru componentii divizionarei secunde Rapid Suceava, care revin maine acasa dupa zece zile petrecute in cantonament la Poiana Negrii, acolo unde antrenorii au pus accentul pe pregatirea fizica. Bogdan Tudoreanu a programat joi un antrenament usor pe Areni, dupa care le va da elevilor sai liber pana luni. “Au fost zece zile de cantonament in care baietii au lucrat foarte bine. Sunt multumit de toti. Ma bucur ca nu au aparut accidentari dupa aceasta perioada incarcata. Rezultatele, varful de forma, sper sa se vada undeva in a doua jumatate a lunii martie”, a declarat antrenorul principal al Rapidului.

In cantonamentul de la Poiana Negrii, antrenorul Bogdan Tudoreanu a avut sub comanda sa un lot de 22 de jucatori: Andrei Rohetki, Catalin Pascal – Daniel Balan, Claudiu Velescu, Dragos Sfrijan, Dorin Semeghin, Alex Apostol, Adrian Gheorghiciuc, Mircea Negru, Florin Plecanciuc, Ciprian Sumanariu, Constantin Ferariu, Razvan Bâgu, Sascha Marinkovic, Catalin Golofca, Radu Sava, Valeriu Tiron, Cristian Spatar, Adrian Vornicu, Alex Buziuc, plus juniorii Barbosu si Vârvara.

Seful bancii tehnice de pe Areni a precizat ca Rapidul nu va mai face nicio achizitie spectaculoasa, dar ca exista posibilitatea ca lotul sa fie completat cu doi-trei juniori de la Liceul cu Program Sportiv Suceava. Liga a II-a se reia pe data de 28 februarie.

COMENTARII:

7 Comentarii la "A picat amicalul cu Botoşani"

 1. Daca nu aduc un atacant in locul lui Matei cred ca ” GOLUL ” va fi un fenomen mai rar pe Areni ! Daca se accidenteaza sau e suspendat Buziuc atunci chiar e jale ! Pana mai marca „Mirciulica ” e mult ! Vorbim cand incepe campionatul !

 2. dar rapid cfr suceava mai joaca vre-un amical pana la startul mini-returului ?

  • Pe parcursul lunii februarie, “ceferistii” mai au programate amicale cu Stiinta Miroslava (7 februarie), Aerostar Bacau (10 februarie), FCM Dorohoi (12 si 21 februarie), Ceahlaul Piatra Neamt (15 februarie) si ASC Bacau (18 februarie).

 3. HAI SUCEAVA AN EUROPA | 28 ianuarie 2015 at 22:39 | Răspunde

  BUNA SEARA DIN BELGIA. NUI NIMIC CA NU AM JUCAT CU PAIOSI,DOAR PENTRU EI E O BUCURIE PENTRU CA LA MECIURI AMICALE ,SE UITAU CU MIRARE CUM AU FURATO LA SUCEAVA.NOI O SA FIM CEI CU SURPRIZELE SI AN 2015 DAR FEREASCA DOAMNE DOAMNE SA CALCE STRAMB CA E MARE PROBLEMA .GANDITI SI JUCATI .FITI CEI MAI DESTEPTI CAND INTRATI PE TEREN. BAFTA RAPID .FORZA SUCEAVA .

  • HAI ABECEDARU! groh groh

  • Draga suporter sucevean din Europa se vede ca ai parasit tara in timpul anului scolar,exprimarea e de clasa ZERO,greseli cu duiumul.Probabil ne trebuie un translator sa intelegem ce ai scris.In privinta „paiosilor” schimba placa,e uzata si nu mai merge.Paiosii joaca in liga 1 cu Steaua,Dinamo,etc iar echipa ta innoata in noroaie pe la Balotesti,Voluntari, Berceni.FC BOTOSANI ar fi trebuit sa ceara bani Rapidului sa joace un amical pe mocirla de pe Areni.Este o mare onoare sa jucati cu o echipa de prim esalon

 4. scuze frate dar esti analfabet…nu e o rusine, bine macar ca incerci!! se scrie IN Europa….

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*