A patra infrangere

CSM Bucovina a devenit ciuca batailor in prima grupa a Diviziei Nationale la rugby. Echipa pregatita de Constantin Vlad a inregistrat azi a patra infrangere in actualul sezon, dupa ce a fost invinsa pe teren propriu, cu scorul de 7-44, de gruparea CSM Bucuresti.

Veniti la Suceava cu gandul de a-si dubla zestrea de 5 puncte din clasament, oaspetii au inceput in forta jocul de pe terenul “Unirea”, luand un avans de zece puncte inca din minutul 11. CSM Bucovina a replicat printr-un atac prelungit, dar lipsa de clarviziune la finalizare i-a impedicat pe suceveni sa culce balonul in terenul de tinta advers. Deconectati total de la miza meciului, elevii lui Constantin Vlad s-au intrecut apoi in greseli pe faza defensiva, astfel ca, pana in minutul 30, bucurestenii aveau in cont nu mai putin de patru eseuri marcate si un avantaj confortabil pe tabela de marcaj, scor 0-27.

Formatia suceveana a avut prima si ultima tresarire de orgoliu cu cinci minute inainte de pauza, cand Tibi Conache a luat culcat balonul in terenul de tinta, tot el a trimis printre “bete” si prima repriza se incheia cu scorul de 7-27 in favoarea bucurestenilor. Oaspetii au etalat acelasi joc in viteza si dupa pauza, reusind sa marcheze alte trei eseuri pana la final si sa inchida tabela la 7-44, plecand astfel de la Suceava cu toate cele cinci puncte, inclusiv cu bonusul ofensiv.

Antrenorul Constantin Vlad a recunoscut dupa infrangerea de azi ca elevii sai au facut in compania celor de la CSM Bucuresti cel mai slab meci din actuala editie de campionat. “Echipa nu a jucat mai nimic in acest meci. Am fost depasiti total de jocul in viteza practicat de echipa adversa. N-am facut pressing, am ratat multe placaje in aparare si astfel am primit foarte multe eseuri. Cei de la CSM Bucuresti au aratat ca sunt profesionisti. Meseria lor e rugbyul, ceea ce nu se intampla la Suceava, unde jucatorii mai au si alte servicii in afara terenului” a spus Constantin Vlad.

Acesta a mai precizat ca gruparea suceveana se poate gandi deja la turneul “play-out”, in conditiile in care CSM Bucovina se afla in acest moment pe ultimul loc in Grupa A, fara niciun punct acumulat in primele patru etape. “Este clar ca ne vom duce in grupa a doua valorica, unde trebuie sa ne jucam sansele pana la capat. Sper ca pe masura ce vom avansa in competitie, echipa sa se mai redereseze, pentru a ne putea realiza obiectivul”, a completat tehnicianul celor de la CSM Bucovina.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A patra infrangere"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*