A patra şansă

Rugbyştii suceveni nu au prea mult timp să îşi revină dupa înfrângerea cu CSU Arad. CSM Bucovina întâlneşte miercuri pe terenul Unirea, CSM Bucureşti, în cadrul etapei a patra din Divizia Naţională de Rugby.

Adversara de miercuri a sucevenilor, deşi este nou-promovată, are în palmares o victorie obţinută chiar în prima etapă, în detrimentul Universităţii Cluj Napoca. De altfel, oaspeţii s-au întărit serios după promovare, iar acum au în lot mai mulţi componenţi ai Naţionalei de tineret a României. Jocul cu CSU Arad a făcut victime în lotul sucevean, Bursuc, Opariuc şi Ştefancu fiind incerţi pentru meciul de miercuri. Antrenorul Constantin Vlad speră însă ca echipa sa să obţină primele puncte din actuala stagiune şi să îşi păstreze astfel şanse pentru îndeplinirea obiectivului.

“Echipa inca sufera la capitolul pregatire fizica. Sper ca pe masura ce vom avansa in competitie sa ne redresam si sa ne realizam obiectivul propus, acela de a evita retrogradarea.”, a declarat Constantin Vlad.

Meciul dintre CSM Bucovina şi CSM Bucureţti va avea loc miercuri de la ora 11:00 şi va fi arbitrat de clujeanul Gheorghe Sabău.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *