A murit Sandrino Gherine

Ieri, în jurul orei 16.10, fotbalistul Sandrino Gherine a fost găsit de polițiști într-unul din lacurile pensiunii Poiana Izvoarelor din Vatra Dornei. Aceștia au drenat cele patru lacuri ale stabilimentului, iar în ultimul, la o adâncime de patru metri, au dat de trupul neînsuflețit al lui Sandrino Gherine, care era îmbrăcat în costum și avea telefonul mobil în mână.

Fotbalistul a fost dat dispărut weekend-ul trecut după ce nu a mai ajuns la o nuntă a unui coleg de la echipa de fotbal Dorna Vatra Dornei, unde era legitimat. Sandrino Gherine trebuia să participe la o nuntă organizată la pensiunea Poiana Izvoarelor, însă a plecat spre restaurant fără a mai ajunge. El a coborât din mașina unui amic, care l-a adus la Vatra Dornei, a plecat spre pensiune însă nu a mai ajuns. A doua zi, rudele și prietenii au început să-l caute, însă nu au mai dat de el. L-au sunat pe telefon, dar acesta era închis. La început, poli]iștii au primit o informație cum că Sandrino Gherine s-ar fi urcat într-o altă mașină și ar fi plecat înainte de a intra în restaurant.

Sandrino Gherine a jucat fotbal la mai multe echipe de Liga a II-a, printre care Cetatea Suceava și FC Botoșani. Anul trecut, acesta a evoluat pentru echipa Bucovina II Pojorâta Ciocănești, cu care a fost aproape de a promova în Liga a III-a.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca in liniste si pace!Doamne,ce trebuie sa fie in sufletele minunatei sale mame si tatalui sau,fostul mare fotbalist Marcel Gherine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *