A murit Mihai Baicu !

Fostul jucator al Forestei, Mihai Baicu a murit luni seara la vârsta de doar 33 de ani! Prezent în Ghencea, acolo unde a jucat o partidă de fotbal cu prietenii pe un teren sintetic, atacantul a suferit un stop cardiac şi a murit pe loc.

Mihai Baicu (21 septembrie 1975 – 6 iulie 2009) a evoluat în cariera sa la echipele FC Naţional, Dacia Unirea Brăila, Gloria IRIS Coreşti, FC Argeş, Chindia Târgovişte, Foresta Suceava, AS Cittadella, US Cremonese, FC Braşov, FC Ghimbav, Farul Constanţa şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

De departe, cea mai importanta perioada din cariera a petrecut-o pe stadionul Areni. Baicu a jucat pentru Foresta din 1997 pana in 2000. In tot acest timp, atacantul a bifat 83 de prezente in tricoul “galben-verde”, 54 dintre acestea fiind in Divizia A. Mihai Baicu a fost de altfel principalul artizan al ultimei promovari a Sucevei in primul esalon. In sezonul 1999-2000 al Diviziei B, atacantul a reusit sa inscrie nu mai putin de 26 de goluri in 29 de meciuri. Odata cu revenirea Forestei in Divizia A, jucatorul a mai evoluat in doua meciuri la Suceava, dupa care a plecat. Pentru totdeauna.

Dumnezeu sa il ierte !

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A murit Mihai Baicu !"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*