A murit Lilioara Grămadă

Fotbalul sucevean a suferit o grea lovitură chiar înainte de intrarea în noul an. Preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Lilioara Grămadă, a decedat în noaptea de joi spre vineri, din cauza unui accident cerebral sever.

În vârstă de 44 de ani, Lilioara Grămadă a ajuns miercurea trecută în comă la Spitalul de Neurochirugie din Iaşi. Din păcate, medicii nu au reuşit să o sălveze şi după opt zile de suferinţă, şefa arbitrilor suceveni s-a stins în secţia de reanimare a spitalului ieşean. Lilioara Grămadă a jucat fotbal la echipa de fete Zimbru Suceava, iar dupa ce formaţia s-a desfiinţat din lipsă de fonduri, s-a apucat de arbitraj. Ca arbitru asistent, a ajuns până în Liga a II-a. Din luna mai a anului 2009, Lilioara Grămadă a preluat preşedenţia Comisiei Judeţene de Arbitri. Funcţia devenise vacantă în urma unui alt tragic eveniment, fostul preşedinte Gheorghe Ştefanovici, pierzându-şi viaţa într-un accident de circulaţie.

“A fost o colegă deosebită, o adevărată profesionistă şi s-a făcut respectată şi iubită de toată lumea cu care a intrat în contact. Eu, de zece ani de când lucrez cu ea, n-am avut niciodată vreo discuţie în contradictoriu. Pentru noi ese o pierdere inestimabilă”, a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Aurel Daicu.

Înmormântarea va avea loc MIERCURI, în localitatea Stroieşti. Dumnezeu să o ierte şi să-i fie ţărâna uşoară…

Lilioara Grămadă a fost protagonista unui material difuzat de Televiziunea Intermedia, pe 7 martie 2009, în cadrul emisiunii “La înălţime”. Atunci, Lilioara Grămadă a vorbit despre dragostea sa pentru fotbal şi despre reticienţa cu care a fost privită de către bărbaţi în momentul în care a început să arbitreze.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *