A intrat pe fir şi DNA-ul

E groasa! Rezultatele scandaloase inregistrate in actualul sezon al Ligii a II-a la fotbal in cele doua meciuri disputate intre echipele Rapid CFR Suceava si ACS Berceni, ambele incheiate cu scorul de 3-2 in favoarea gazdelor dupa ce oaspetii au condus de fiecare data cu 2-0, au batut atat de tare la ochi incat au ajuns si in atentia Directiei Nationale Anticoruptie.

Conform editiei online de miercuri a Jurnalului National, intr-o discretie absoluta, Directia Nationala Anticoruptie a remis la sfarsitul saptamanii trecute o cerere oficiala pe adresa tuturor caselor de pariuri care detin agentii pe teritoriul Romaniei prin care solicita punerea la dispozitie a tuturor datelor referitoare la castigurile pe care pariorii le-au realizat luna trecuta a acestui an pe meciul dintre Rapid Suceava si ACS Berceni, disputat in data de 7 martie, pe stadionul Areni, in cadrul etapei a XVIII-a a Ligii a II-a la fotbal si incheiat cu scorul de 3-2, dupa 0-2 la pauza.

Dupa ce vor lua la “puricat” documentele caselor de pariuri, procurorii DNA ii vor chema la audieri pe pariorii care au castigat, in baza datelor personale – nume, prenume si CNP – pe care acestia au fost obligati sa le treaca pe bilete in momentul ridicarii castigurilor. In paralel, noteaza jurnalul.ro, vor fi audiati oficialii si jucatorii celor doua cluburi, dar si bookmakerii care au stabilit cotele meciului in cauza.

25.00 era cota pentru 2 pauza / 1 final la partida dintre Rapid si ACS Berceni.

Bilet-pariuri-Rapid-Suceava-ASC-Berceni

Rar, mai arunc si eu cate 10 lei pe meciuri din strainatate, insa n-am castigat niciodata” – antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Clubul Rapid Suceava a solicitat recent Federatiei Romane de Fotbal sa faca toate demersurile pentru a scoate meciurilor din Liga a II-a din grila caselor de pariuri.

Primaria a alocat la inceputul acestui an echipei locale de fotbal ACS Rapid CFR Suceava suma de 200.000 de lei noi in baza unui proiect de promovare a imaginii municipiului Suceava. “Ceferistii” si-au indeplinit cu varf si indesat obligatiile. Au facut reclama Sucevei nu numai prin intermediul presei locale, ci si prin articole aparute in Gazeta Sporturilor, in Prosport si, mai nou, chiar in Jurnalul National.

COMENTARII:

4 Comentarii la "A intrat pe fir şi DNA-ul"

  1. ar trebui verificati fratii burlacu,mutu si cu fratii lui care ling toata ziua clanta la rapid si joaca la pariuri pe o mana cu o parte din jucatori.

  2. stai jos,ai nota patru.

  3. daca e adevarat ca a fost blat, primaria nu mai da nici banii aia si sigur mvem episodul 2 ‘ cetatea’

  4. E adevărat cu Mutu de aia a fost fugărit si de la radauti.era antrenor la radauti si el cu boii de frați ai lui jucau la pariuri.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*