A devenit campion balcanic

Cristian Tcaciuc a cucerit doua medalii de aur la ultima editie a Campionatele Balcanice de Culturism & Fitness, competitie ce s-a desfasurat, in perioada 6-8 mai, in localitatea bosniaca Tuzla. Culturistul clubului local Euro Power Gym Suceava s-a impus atat in proba individuala a categoriei 90 de kilograme, cat si in cea de perechi, acolo unde a urcat pe scena alaturi de Raluca Grebla de la Csm Baia Mare.

Desi a concurat in compania unor adversari mai grei cu cinci kilograme decat el, multiplul campion national Cristi Tcaciuc a impresionat juriul atat in probele obligatorii, cat si in cele de comparatie sau in programul liber, acolo unde si-a etalat muschii pe ritmurile melodiei “Eye of the tiger” din filmul Rocky.

Am fost cel mai usor concurent al categoriei, avand in vedere ca aveam 85 de kilograme la urcarea pe scena. Trebuia sa castig si proba de open, dar concursul s-a desfasurat in prezenta secretarului bulgar al Federatiei Europene de Culturism & Fitness, astfel ca 90% dintre medalii au ajuns la sportivii din Bulgaria”, a spus culturistul sucevean, care a revenit en-fanfare in circuit dupa o pauza fortata de aproape trei ani, in care nu a putut concura din pricina unei accidentari la spate.

Romania a deplasat la recentele campionate balcanice Bosnia un lot de sapte sportivi, suceveanul Cristi Tcaciuc si baimareanca Raluca Grebla fiind de alfel singurii “tricolorii” care au urcat pe podium la final.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *