A decretat momentul zero

In doar sase luni de la preluarea mandatului de presedinte, Ciprian Anton a dus Cetatea cu cinci ani si jumatate in urma. Fortat de plecarile masive de jucatori, bossul “alb-albastrilor” a decretat un nou “moment zero” in fotbalul sucevean, scotand de la naftalina o placa deja uzata pe Areni: formarea unei echipe din tinere talente locale.

Odată şi odată tot trebuia să decretăm acest moment zero în fotbalul sucevean, pentru că era clar că nu se putea merge la nesfârşit cu cârpeli de pe o zi pe alta. Aşa că a sosit momentul să le acordăm credit total tinerilor talentaţi din oraş şi din judeţ. Acum au marea şansă se se afirme, să demonstreze că au valoare şi că merită să evolueze în eşalonul secund”, a declarat Anton pentru cotidianul Evenimentul.

Campion la declaratii contradictorii si gafe manageriale, Ciprian Anton prefera o echipa care sa traiasca in ghenunchi decat una care sa moara in picioare. Astfel, seful executivului de pe Areni a trecut pe planul secund salvarea de la retrogradare, mentionand ca obiectivul imediat al Cetatii este acela de a evita desfiintarea clubului.

Am înţeles că pentru a se salva, Breaza, contracandidata noastră la evitarea retrogradării, şi-a făcut nişte calcule, cum că ar avea nevoie în retur de un milion de lei. Or noi vom dispune de această sumă pentru întreg anul, ceea ce ar însemna că la vară, indiferent dacă ne-am atinge sau nu obiectivul, ar urma să ne încetăm activitatea. Şi, în mod cert, nu ne dorim asta. Chiar dacă va fi s-o apucăm la sfârşitul sezonului de la zero, adică din Liga a III-a, măcar să păstrăm o tradiţie, pentru că în mod cert este mult mai uşor să desfiinţezi ceva decât să reînfiinţezi acea activitate”, a completat Ciprian Anton in paginile aceleiasi publicatii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "A decretat momentul zero"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*