A contat pregătirea fizică

Leonard Bibirig a pus succesul de azi in fata Stiintei Bacau, din sferturile Cupei Romaniei, pe seama bunei conditii fizice a handbalistilor suceveni si a tacticii cu care a abordat repriza secunda, cand “studentii” au marcat de zece ori si au primit doar doua goluri intr-un interval de doar zece minute.

Am intalnit o echipa incomoda si ne bucuram ca ne-am calificat in semifinale si am atins egalat performanta din editia de anul trecut a Cupei Romaniei. La scorul de 17-21, am decis sa schimbam sistemul pe faza de aparare, iar acest lucru, coroborat cu pregatirea fizica superioara pe care au aratat-o jucatorii nostrii, cred ca ne-au ajutat foarte mult pe finalul meciului, cand am reusit sa intoarcem scorul si sa castigam”, a spus tehnicianul Universitatii.

De partea cealalta, antrenorul Stiintei, Eliodor Voica si-a asumat o partea din vina eliminarii gruparii bacauane din Cupa Romaniei, precizand ca a ramas masca la greselile copilaresti facute de elevii sai pe parcursul sfertului de finala cu Universitatea Suceava. „Vina îmi apartine si mie, dar sa faci greseli copilaresti, sa scapi mingea din mâna într-un meci capital pentru noi în care trebuia sa ne depasim limitele, e greu de explicat. Au fost meciuri extraordinare ale noastre, dar în finalul campionatului am fost rusinosi”, a declarat Eliodor Voica pentru siteul bacauan www.prelungiri.ro.

Exit mobile version