95% din bugetul Pojorâtei este asigurat de sponsori

Preşedintele divizionarei secunde Bucovina Pojorata, Ilie Supernat, a anuntat ca doar 5% din bugetul clubului este asigurat de Primarie, restul banilor provenind din mediul privat. In primul sezon din istoria echipei in Liga a II-a, gruparea de la poalele Giumalaului si-a propus sa termine intre primele 8 locuri.

„La noi a fost liniste. Ce am promis am oferit. Jucatorii sunt platiti la zi, iar cu celelalte cheltuieli suntem aproape si de aceea au ramas jucatorii alaturi de noi. Noi nu ne-am ridicat la multe pretentii. Decat sa ajung in situatia sa nu pot plati dupa 4-5 luni, am preferat sa mergem mai departe cu aceiasi jucatori si sper sa ne prezentam onorabil. La noi finantarea este privata in proportie de 95%. Doar 5% vine de la Consiliul Local. Avem obiectiv minim locurile 7-8. Sper sa ajungem acolo pe teren nu profitand de echipele care se retrag”, a declarat Ilie Supernat la Sport Total FM.

Acesta s-a aratat deranjat de faptul ca unele echipe s-au inscris in noul sezon al Ligii a 2-a, desi sunt foarte aproape de desfiintare.

„S-au lasat 10 zile la dispozitie cluburilor sa anunte daca se inscriu sau nu. Si nu s-a retras nimeni. Probabil ca o sa fie echipe intr-o serie care sa stea doua-trei etape la rand. Vina o purtam si noi care conducem cluburile. Multi stiau situatia din curtea proprie si daca nu aveau certitudini trebuiau sa spuna pas. De acum cade pe noi care mergem inainte”, a mai spus presedintele Pojoratei.

tribuna pojorata

În această vară, la Pojorâta au avut loc numeroase lucrări de modernizare la stadion, astfel încât acesta să poate fi omologat pentru meciurile de Liga a II-a. Vezi cum arata acum stadionul din Pojorata!

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

4 Comentarii la "95% din bugetul Pojorâtei este asigurat de sponsori"

 1. BUCOVINA !!!

 2. Toate echipele din judetul SUCEAVA se numesc BUCOVINA Radauti, Bucovina Pojorata, etc., doar Suceava are RAPID CFR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Chiar nu putem face nimic pentru CAPITALA judetului?!
  Chiar nu putem sa avem un nume de care sa fim mandrii?!
  Este penibil….. Nume precum, CETATEA SUCEAVA, BUCOVINA SUCEAVA, CETATEA-BUCOVINA SUCEAVA nu se pot pune?!
  JENANT pentru orasul nostrum ca trebuie sa asteptam o viata intreaga sa avem un stadion modern si un nume/echipa pe masura. Pandurii isi face stadion, UTA isi face, resita are echipa, Poli a revenit, BOTOSANI este cu mult peste noi si au prezentat si noul proiect de stadion… BRAVO LOR !!!
  NOI ii injuram si ne batem cu ei, desi sunt vecinii nostril.. mai bine am merge sa ii sustinem pe ei la meciuri pentru ca acolo se vrea fotbal, la noi NU !!!!!!

  BUCOVINA E NUMAI UNA si noi alegem toate Ra**turile de denumiri!!!!!!! RUSINE !!!!!!!!!!!!
  BRAVO CAMPULUNG, POJORATA, RADAUTI !!! Succes Pojoratei in laga 2 !!

 3. Nu pot sa vad pozele !!! De ce?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*