90% meciul nu se va juca

Rapid Suceava - Sageata Navodari

Rapid Suceava ar putea scapa de o deplasare lunga si obositoare la Navodari. Gruparea de la malul Marii a anuntat ca, din cauza problemelor financiare, se va retrage din campionat chiar inaintea etapei de sambata.

Neplatiti din luna septembrie, atunci cand a fost arestat primarul Navodariului, Nicolae Matei, jucatorii Sagetii si-au reziliat miercuri contractele cu gruparea clasata pe locul 4 in seria intai. Chiar si asa, daca nu vor primi o instiintare oficiala in acest sens din partea Federatiei, sucevenii vor pleca vineri dimineata spre Navodari.

„Din ce stim noi, in proportie de 90% meciul nu se va juca. Domnul presedinte a avut ieri o discutie cu presedintele celor de la Navodari si am inteles ca astazi vor depune o hartie la Federatie precum sa se retrag. In cazul in care este nevoie sa facem deplasarea noi suntem pregatiti sa plecam vineri dimineata. Din cate am inteles, jucatorii lor au plecat si au ramas doar juniorii”, a declarat antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Constantin FerariuFundasul Constantin Ferariu este convins ca Sageata Navodari va disparea din Liga a 2-a: “Am vorbit la Navodari cu cineva, majoritatea baietilor si-au luat actele si au plecat acasa la familii. N-au primit bani de mult timp, am inteles ca nici masa nu le mai dadeau. E cam gata. Daca se mai desfiinteaza si Voluntariul, promovam noi. Mai este Academica, dar ii rezolvam si pe ei.”

Pentru suceveni, neprogramarea meciului cu Sageata vine cum nu se putea mai bine. Antrenorul Bogdan Tudoreanu se confrunta cu mari probleme de lot, nu mai putin de sase jucatori fiind indisponibili in momentul de fata. Sumanariu si Marinkovic sunt suspendati, iar Matei, Plecanciuc, Bagu si Tiron sunt accidentati.

Bogdan Tudoreanu“Este un avantaj. Vreau sa fiu realist, in ultimele meciuri am fost intr-o scadere evidenta de forma. Probabil este vorba despre oboseala, poate si putina saturatie, dar este evident ca de la meciul cu Petrolul suntem in scadere de forma. Cat de cat am mai jucat doar in prima repriza de la Dorohoi, in rest au fost jocuri slabe chiar daca am castigat. Una peste alta, eu zic ca este bine ca se incheie meciurile oficiale. Daca este sa mergem la Sageata sper sa castigam, daca nu, ne ramane ultima etapa, cand jucam aici, si trebuie sa facem o impresie buna. Oricum, una peste alta, eu cred ca am facut un inceput de sezon bun. Probabil multi nici nu se asteptau sa fim aici un unde suntem acum”, a spus Bogdan Tudoreanu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

7 Comentarii la "90% meciul nu se va juca"

  1. Daca ei se retrag ne revine cele 2 puncte pierdute cu ei pe Areni?

    • da. Toate echipele vor primi 6 pct din dubla cu sageata, indiferent de rezultatele anterioare. Noi primim 2, dar altii primesc 3…deci trebuie sa avem grija 🙂

      • Eu cred că nu primește nimeni nimic , doar că meciurile de acum încolo nu contează , pentru că normal e ca de acum cine trebuie să joace cu Năvodariul primește 3 puncte… Ce a fost în trecut , rămâne… Nu primim 2 puncte așa cred eu , nu știu chiar așa bine regulamentul 🙂

  2. Daca se retrag acum. Vor fi omologate 3-0 doar rezultatele din retur,avand in vedere ca deja se disputa returul campionatului.

  3. Deci nu vom primi si cele 2 puncte din tur

  4. meciul se joaca ,din surse sigure

  5. În cazul în care în cursul desfăşurării unui campionat, o echipă sau mai multe echipe se desfiinţează, se retrag, sunt retrogradate sau excluse din activitatea competiţională, se procedează astfel: a) dacă această situaţie intervine înainte de sfârşitul turului, rezultatele jocurilor disputate se anulează şi nu vor mai apărea în clasament; b) dacă această situaţie intervine după terminarea turului, sau în timpul desfăşurării returului, rezultatele jocurilor disputate în tur se menţin, iar toate jocurile din retur (inclusiv cele care s-au desfășurat până la data retragerii/excluderii) jocurile rămase a se desfăşura conform programului oficial, se omologhează cu rezultatul de 3 – 0 în favoarea fiecărei echipe adverse. –> Toate meciurile care s-au desfășurat în retur , având-o în prim-plan pe Săgeata , vor fi câștigate de echipele adverse la masa verde. Mai mult ca sigur vom avea 3 puncte sâmbătă 🙂

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*