8 motive care i-au convins pe pariori să joace online

Pariurile online prezintă avantaje care i-au convins pe mulți să schimbe hârtiuța completată în agențiile terestre cu biletul virtual plasat din numai câteva click-uri sau atingeri de ecran.

Cele două tipuri de pariu nu se exclud. Există operatori care au atât platformă online, cât și rețea stradală, precum Winner pariuri sportive. Astfel, pariorii care apreciază această agenție pot profita de atuurile online-ului, dar în același timp, pot să și pună un bilet offline din când în când.

Motivele pentru care cineva ar paria cu preponderență pe Internet sunt foarte multe și ușor observabile. Ne limităm la a scrie despre opt dintre ele, cele mai importante:

Nu există constrângeri de timp și de spațiu

O casă de pariuri online funcționează non-stop, cu excepția câtorva minute săptămânale în care se fac lucrările de mentenanță pentru site, de obicei până în prânz. Așadar, dacă vrei să pariezi pe un meci din Brazilia care se joacă la 3 dimineața, o poți face.

Un alt mare avantaj este că poți paria de acasă. Să spunem că te uiți la Bayern Munchen vs Werder Bremen și oaspeții deschid scorul împotriva cursului jocului. Mai sunt 60 de minute de jucat și ești convins că Bayern va câștiga, iar cota este foarte bună. Până ajungi la o agenție de pariuri stradală ca să pariezi, poate că se face deja 2-1. Dacă ai cont online, în câteva secunde ai plasat pariul.

Nici măcar nu este obligatoriu să fii acasă. Te poți afla la o terasă, sau într-o vizită. Scoți telefonul, deschizi aplicația de pariuri sau te loghezi în cont prin browser, apoi plasezi biletul din câteva atingeri.

Se pot aplica strategii de pariere diverse

Posibilitatea de a paria pe meciuri succesive, în orice moment din zi și din noapte, creează cadrul pentru aplicarea unor strategii de pariere cu mize progresive: Martingale, Fibonacci, D’Alambert ș.a. De asemenea, există tentația și pentru folosirea strategiei Easy Money, prin care se pariază sume mai mari sau chiar toată banca pe sume mai mici.

O altă strategie este chiar plasarea biletelor pe întoarcerea scorului atunci când favorita este condusă, așa cum se întâmpla în exemplul de mai sus.

Recompense pentru clienții noi și pentru cei deja existenți

Agențiile de pariuri online se întrec în oferte promoționale pentru a atrage clienții și pentru a-i menține. Astfel, când îți deschizi cont, primești fonduri suplimentare sau pariuri fără risc (miza este rambursată într-o anumită limită în cazul în care primul pariu este necâștigător). Apoi, periodic, sunt acordate fonduri suplimentare sau pariuri online gratis.

Sunt operatori care organizează concursuri de pronosticuri sportive cu premii importante în bani și în pariuri gratuite. De obicei, participarea este gratuită.

Nu se percepe taxă la plasarea pariului

Când plasezi un pariu online, nu plătești taxa de 5% din miză care se percepe în offline. Procentul nu pare mare, să luăm următoarea situație: pui 10 pariuri cu miza 100 lei și cota 2.00 pe Internet și 10 pariuri asemănătoare offline, toate câștigătoare.

Online vei avea profit de 1000 de lei. Offline, profitul va fi 950 de lei. Sunt 50 de lei pe care îi ai în plus doar pentru că optezi pentru varianta mai confortabilă de joc.

Ofertă sportivă cu zeci de mii de selecții disponibile

Oferta sportivă a operatorilor cuprinde toate evenimentele pe care ți-ai putea dori să pariezi. În momentul scrierii acestor rânduri, una dintre agențiile licențiate oferă peste 40.900 de opțiuni de pariere numai din fotbal. Se poate miza pe chiar și pe meciuri din Nepal sau Panama.

În general, sunt peste 25 de alte sporturi în oferta unei case de pariuri sportive, plus eSports sau sporturi virtuale. În total, probabil că vorbim de peste 45.000 de opțiuni de pariere pe sport la un moment dat. Este absolut imposibil să se afișeze atâta informație la avizierul unei agenții terestre.

Zeci de mii de meciuri în video live streaming

Aproape toate casele de pariuri online au dezvoltat platforme de video live streaming pe care sunt transmise zeci de mii de evenimente sportive în fiecare an. Un singur operator oferă peste 70.000 de meciuri pe canalul tv, printre care toate meciurile din 4 ligi majore: Bundesliga, LaLiga, Serie A, Ligue 1. Nicio televiziune de sport nu poate transmite simultan atâtea evenimente.

Cotele sunt mai mari

Pentru că au un număr mult mai mare de clienți, care crește de la an la an, agențiile offline își permit să fixeze o marjă de profit mai mică. În consecință, cotele sunt mai mari în online. În plus, sunt tot felul de promoții prin care unele selecții beneficiază de cote mărite.

Mai multe posibilități de distracție

Când îți deschizi cont la un operator online ți se deschide o lume a distracției care nu se rezumă la pariuri sportive. Pe aceeași platformă, la un singur click distanță, sunt și sloturile online, jocuri de cazino precum ruletă, blackjack, baccarat sau poker, zeci de loterii internaționale. Sunt sute de păcănele online, nici în Las Vegas nu există atâtea aparate într-un singur loc.

În concluzie, dacă ești parior constant, nu prea ai cum să nu joci online.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *