8 goluri de recuperat

Universitatea Suceava pastreaza sanse mici pentru calificarea in semifinalele Cupei Challenge, dupa disputarea primei manse. Handbalistii suceveni au pierdut meciul jucat in aceasta seara la Ljubljana cu scorul de 31-23 (17-12).

Gazdele au preluat initiativa inca din primul minut si au condus pe tabela de marcaj pana la finalul partidei. Dupa primele 15 minute, Slovan conducea la o diferenta de doar doua goluri, scor 9-7. Treptat gazdele si-au majorat avantajul si au reusit sa intre la vestiare la adapostul a cinci goluri, 17-12. Pauza nu a adus nicio schimbare, jocul continuand sa curga in favoarea celor din Ljubljana. Jucatorii lui Boris Denic au continuat sa se distanteze, iar cu 10 minute inainte de final aveau 9 goluri in fata, 28-19. Pe finalul meciului handbalistii suceveni au incercat sa mai recupereze din handicap, insa fara prea multe sanse. Scor final 31-23, iar Universitatea trebuie sa invinga in retur la cel putin 8 goluri. Meicul dintre CSU Suceava si RD Slovan va avea loc sambata, 3 aprilie, de la ora 11:00.

Cealalta reprezentanta a Romaniei in Cupa Challenge, Stiinta Bacau, a pierdut meciul din deplasare cu Sporting Lisabona la 6 goluri diferenta, scor 30-24.

foto: Arsen Peric

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *