7 suceveni la skandenberg

La sfarsitul acestei saptamani cei mai puternici sportivi ai sectiei skandenberg de la Clubul Nord Arena participa la Campionatul National. Competitia este foarte importanta, intrucat primii 2 clasati vor merge la Europene si Mondiale.

Sambata si duminica, la Bucuresti, are loc campionatul national de skandenberg. In urma acestei competitii primii 2 clasati vor reprezenta Romania la Campionatul European din iunie de la Moscova, precum si la cel Mondial programat in septembrie la Las Vegas. Clubul Nord Arena deplaseaza in capitala un lot de 7 sportivi.

“Toti baietii sunt pregatiti pentru a face fata concursului care se anunta a fi unul foarte puternic. Va fi un numar record de participanti, insa toti sportivii nostri au promis ca vor urca pe podium”, a anuntat directorul sportiv al Clubului Nord Arena, Catalin Franciuc.

Clubul Nord Area va fi reprezentat de urmatorii sportivi: Apetri Razvan( Torpila) juniori 70kg, Lavric Daniel(Gladiatorul) jr 80kg, Laurus Adrian(Tarzan) jr +80 kg, Nicolaica Sorin (Scorpionul) jr +80 kg, Tofanescu Dorin(Magicianul – foto dreapta) seniori 65 kg, Drehuta Stefan(FAN) seniori 80 kg si Radu Cardei(Leonidas – foto stanga) seniori 90kg.

Cele doua zile de concurs vor fi transmise in direct pe sport.ro, de la ora 12:00 pe www.sport.ro, iar de la ora 18 pe postul tv.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "7 suceveni la skandenberg"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*