7 suceveni la Selecţionată

Razvan Bernicu a participat zilele trecute la Sfantul Gheorghe, in calitate de antrenor al selectionei Seriei A, la Cupa Selectionatelor de Serie, competitie care a reunit la start 12 echipe formate din cei mai buni handbalisti la categoria de varsta juniori III.

Tehnicianul sucevean nu a plecat singur in Ardeal, ci a avut sub comanda sa, in selectionata Seriei A, sase handbalisti de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, este vorba de Antonio Pintilei, Claudiu Lazurca, Ionut Logofatu, Emanuel Munteanu, Lucian Rusu si Ioan Munteanu.

Pe parcursul competitiei, selectionata Moldovei a disputat sase meciuri, bifand doua victorii si patru infrangeri: 32-29 cu selectionata Seriei I sI 32-26 cu selectionata Seriei C, respectiv 27-30 cu selectionata Seriei K, 28-32 cu selectionata Seriei E, 26-33 cu selectionata Seriei J si 27-30,  in ultimul joc, cu selectionata Seriei G.

Scopul nostru, a celor de la LPS Suceava, este sa avem doi-trei copii din generatia asta la lotul national. In urma discutiile pe care le-am avut cu antrenorii federali, trei dintre sucevenii nostrii vor ramane in atentia lor, este vorba de interul dreapta Ionut Logofatu, de centrul Claudiu Lazurca si de interul stanga Emanuel Munteanu”, a precizat antrenorul sucevean Razvan Bernicu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "7 suceveni la Selecţionată"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*