7 lucruri pe care NU trebuie să le faci pentru a deveni un parior mai bun!

Există multe motive pentru care iubitorii de sport pariază, însă satisfacția pe care ți-o dă un bilet câștigător la pariuri este greu de egalat. Indiferent de miză, de câștig, ne place să câștigăm. Așa că dacă vrei să trăiește mai des această senzație, ai face bine să ții cont de aceste lucruri:

Nu crede că odată ce vei afla ce face un parior profesionist vei putea să trăiești din pariuri.  Nu există nici o formulă care să garanteze succesul sigur la pariuri sportive, pentru că altfel nu ar mai fi existat case de pariuri. Chiar dacă prietenul, colegul sau fratele tău se descurcă de minune și te învață toate trucurile pe car le știe, asta nu înseamnă că și tu vei putea fi un parior profitabil și nici că el va continua să aibă succes, chiar dacă timp de 10 ani de zile lucrurile au mers în favoare sa. Cea mai mare greșeală pe care o poți face este să crezi că pariurile pot fi o sursă sigură de câștig! Pariurile trebuie să fie o distracție, iar dacă iese ceva în plus, fă ca acest lucru să fie un motiv de bucurie și nimic mai mult!

Nu te lăsa păcălit de faptul că ești pasionat de sport, viața de parior nu este una ca-n filme. Chiar dacă mănânci sport pe pâine și ești fost sportiv, asta nu înseamnă că îți va plăcea „meseria” de parior. Cei care își câștigă pâinea din asta muncesc mai mult decât programul obișnuit 9-18 și nu prea au parte de atât de multe zile de vacanță. După un timp, uzura unui astfel de stil de viați își spune cuvântul, iar stresul la care este supus pariorul lună de lună este greu de comparat cu cel oferit de alte locuri de muncă. Viața de parior implică multă disciplină, disponibilitate, perseverență și nervi de fier, fără să ofere nici un fel de garanții! Ține cont și de faptul că cei mai mulți dintre cei care se bazează pe această activitate ca unică sursă de venit ajung rău. Așa că rămâi cu pariurile la nivel de hobby și nu mai mult!

Nu cumpără și nu copia ponturi. Dacă vrei să dai bani pe pronosticuri, în peste 99% din cazuri vei încheia cu buza umflată. Nu există vânzători de ponturi aranjate pe Facebook, aceia sunt șarlatani, escroci care falsifică poze, filmulețe și arhive cu care să-ți ia fața. Este ok totuși să te inspiri din ponturi la pariuri date de către specialiști, care sunt complet gratuite și care sunt însoțite de o analiză pertinentă, de unde poți extrage câteva idei și poți trage tu singur concluziile.

Nu evita să pariezi pe meciurile echipei favorite, mai ales dacă ești în stare să gândești obiectiv. Dacă ai capacitatea de a te delimita de simpatii și de analiza argumentele pro și contra într-un mod obiectiv, este chiar foarte indicat să pariezi pe meciurile echipei favorite, în special pentru că ești cel mai bine informat cu privire la tot ce mișcă la echipă. Asta înseamnă că poți alege să pariezi și pe echipa ta, dar și contra ei, însă nu te rezuma la asta, ci alege orice tip de pariu de nișă care ți se pare de valoare, de la cele pe goluri și până la cele pe cornere.

Nu ezita să iei pauze dese de la această activitate. Pauzele i-ar salva pe mulți pariori de la faliment. Problema este că majoritatea celor care pariază sunt persoane ambițioase, care nu acceptă înfrângerile – atitudine contraindicată în acest fenomen. De aceea, există impulsul de a merge mereu înainte, de a nu ceda. Totuși, suprasaturația poate avea efecte negative. Este important să iei câte o pauză de o zi, două, de fiecare dată când te simți copleșit de ceea ce se întâmplă.

Nu te împrumuta niciodată de bani și nu-ți face planuri cu banii pe care nu îi ai în mână. Nu-ți pierde întreținerea și nu intra în banii destinați altor cheltuieli pentru a juca la pariuri. Nu te gândi că vei câștiga un pariu antepost cu care îți vei achita datoria, în cel mai rău caz. Întinde-te fix atât cât îți ajunge plapuma. Cel mai bine este să-ți conturezi un buget care să nu depășească 10% din veniturile lunare.

Nu încerca să-ți recuperezi pierderile. De cât ori la rând poți avea ghinion? Șirul se va încheia nu… A fost prea de tot să pierzi din cauza arbitrului, apoi din cauza unui blat și apoi pentru că tenismanul pe care ai mizat s-a accidentat la gleznă în al doilea set, deși era pe val. Ei bine, nu poți știi niciodată când ți se întoarce norocul, fapt pentru care nu mări mizele și nu încerca să-ți recuperezi pierderile schimbându-ți stilul de joc sau numărul de pariuri pe care îl joci pe zi.

Ține fruntea sus și distrează-te!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "7 lucruri pe care NU trebuie să le faci pentru a deveni un parior mai bun!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*